Regimul Infinit, jocul în care îl ajuți pe Iliescu să fugă de Moarte

Regimul Infinit, jocul în care îl ajuți pe Iliescu să fugă de Moarte

Dacă vrei să-i dai o mână de ajutor lui Ion Iliescu să mai fugă puțin de moarte, dar să și chemi mineri să planteze panseluțe, Regimul Infinit e jocul pe care trebuie să-l încerci.

Că Iliescu o să ne îngroape pe toți, asta e de mult știută. Că nici n-o să vadă închisoare în dosarele pe care le are, asta e a doua chestie de care putem fi siguri. Poate că și tu urăști personagiul la fel de mult pe cât o fac eu, dar uneori trebuie să mai faci și haz de necaz.

Cam asta e ideea cu Regimul Infinit, un joc destul de simplu, dar destul de complex în același timp. Ideea din spatele jocului e simplă: trebuie să o ajuți pe Bunicuța să ajungă cât mai departe în viață, în timp ce Moartea e pe urmele ei. Mecanica jocului e destul de la obiect: trebuie să apeși pe tasta Space ca să sari peste obstacole – cu cât ții apăsat mai mult, cu atât vei ajunge mai sus.

Săriturile nu te ajută doar să treci de obstacole, ci și să aduni stele roșii, care îți încarcă puterea prezidențială. La ce ai avea nevoie de asta? Simplu ca bună ziua! Să faci ce știe Iliescu să facă mai bine: să chemi minerii. Dacă ți se pare că în logoul Mineriadei e un alt personagiu cunoscut, da, chiar el e.

Mineriadele sunt utile de activat când apare un protest al cetățenilor. Ca să scapi repede de obstacolele din fața ta, apeși tasta Z și chemi minerii, ca ei să planteze panseluțe în gurile studenților. Dacă ai timp de analizat, în decorul jocului vei găsi o mulțime de lucruri interesante, la fel ca în mini-introul de care ai parte înainte să o iei la goană.

Eu l-am dus pe Iliescu până la 178 de ani, dar știu că poate și mai mult. Poți să încerci Regimul Infinit aici, sau dacă ești pe Android, poți să îl descarci de aici. Jocul a fost creat de către Edgeflow.