Oferta Digi Mobil prin care iei Samsung, Huawei, iPhone Xs la preț mic

Oferta Digi Mobil prin care iei Samsung, Huawei, iPhone Xs la preț mic

Digi Mobil îți aduce unele dintre cele mai scumpe telefoane la un preț mic. Tot ce trebuie să faci e să îți alegi modelul, să plătești un avans și să iei telefonul.

iPhone Xs e scump. Samsung Galaxy Note 9 e scump. Huawei Mate 20 Pro, ei bine, e scump. Cele mai bune telefoane din 2018 au un preț mare, dar probabil că vrei unul. Ei bine, poate că fix pentru tine e oferta Digi Mobil de acum.

Operatorul Digi Mobil îți propune „telefon cu buletinul”. Astfel, îți plătești în rate telefonul de la Apple, Samsung sau Huawei. Sistemul e prin ING Bank și presupune că plătești 24 de rate. Trebuie să știi că implică și portare în rețeaua Digi Mobil.

Ai trei tipuri de abonamente Digi MObil pe care le poți alege: Optim 2 la 1,92 euro pe lună, Optim 3 la 2,88 euro pe lună și Optim Nelimitat la 4,8 euro pe lună.

Cât te costă să iei de la Digi Mobil telefoane ca iPhone Xs, Samsung Galaxy Note 9 sau Huawei Mate 20 Pro

Dacă vrei un iPhone Xs de 64 GB, acesta costă 5.900 de lei. În rate, înseamnă că dai un avans de 1.939 de lei și rata lunară e de 165 de lei.

Samsung Galaxy Note 9 de 128 GB costă 4.500 de lei. Dacă alegi oferta Digi Mobil, ai de plătit un avans de 503 lei și o rată lunară de 166,5 lei.

În fine, Huawei Mate 20 Pro are un preț de 4.700 de lei. În rate, dai pe lună 166,5 lei și un avans de 715 lei.

Digi Mobil susține că îți iei telefonul cu în 24 de rate egale, fără dobândă, incluse în factura Digi. Sunt comisioane zero pentru acordarea și administrarea creditului, se acordă pe loc în magazinele Digi selectate.

Ca să poți prinde oferta, trebuie să ai cetăţenie română şi domiciliu în România, cel puțin 18 ani și maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbaţi), dar și venituri de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii. Mai trebuie și vechime în muncă de minimum un an şi de minimum 6 luni la ultimul angajator. Mai multe detalii aici.

Oferta e disponibilă pe site-ul operatorului.

Citește și: