30 oct. 2018 | 09:44

Digi Mobil cu ofertă excepțională: îți iei orice telefon cu buletinul

TEHNOLOGIE
Digi Mobil cu ofertă excepțională: îți iei orice telefon cu buletinul

Digi Mobil vrea să sărbătorească 100 de ani de România și a pregătit o ofertă ca-n vremurile bune ale consumerismului: îți iei telefon cu buletinul și ai dintre ce modele să alegi.

„În cinstea românilor inovatori din ultimii 100 de ani, ne străduim să avem azi cea mai bună tehnologie și cea mai bună oferta pentru românii de azi și de mâine, cu net mobil nelimitat în rețeaua 4G și abonamente Digi Mobil care încep de la 1,92 euro/lună, TVA inclus”, anunță Digi Mobil pe pagina dedicată campaniei.

Conform operatorului, oferta de smartphone cu buletinul presupune că plătești 24 de rate fără dobândă și totul începe de la cel mai ieftin abonament.

Cum iei telefon cu buletinul de la Digi Mobil

Digi Mobil susține că îți iei telefonul cu în 24 de rate egale, fără dobândă, incluse în factura Digi. Sunt comisioane zero pentru acordarea și administrarea creditului, se acordă pe loc în magazinele Digi selectate și poți finanța între 200 și 4.000 de lei din valoarea telefonului. Asta implică plata unui avans.

Digi Mobil îți pune la dispoziția oferta de acum prin ING. Ca să poți prinde oferta, trebuie să ai cetăţenie română şi domiciliu în România, cel puțin 18 ani și maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbaţi), dar și venituri de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii. Mai trebuie și vechime în muncă de minimum un an şi de minimum 6 luni la ultimul angajator.

Nu sunt eligibile şi nu pot fi luate în calcul veniturile obţinute de cadrele militare, precum şi de alte categorii profesionale angajate în sistemul public. Pentru aceștia, datele privind veniturile nu sunt disponibile pentru verificare în baza ANAF.

Avansul pentru oferta Digi Mobil se achită pe loc la încheierea contractului. Traficul în reţeaua 4G este de 50 GB lunar, faţă de 30 GB standard.

Poți să iei orice telefon, chiar și iPhone Xs sau Samsung Galaxy Note 9. Găsești toate telefoanele și detaliile complete ale ofertei pe site-ul Digi Mobil.