04 iul. 2018 | 16:00

Oferta Digi Mobil pentru telefoane Samsung scumpe și ieftine

ACTUALITATE
Oferta Digi Mobil pentru telefoane Samsung scumpe și ieftine

Digi Mobil are o ofertă specială dacă alegi un telefon Samsung. Indiferent de model, că-i mai scump sau că-i mai ieftin, beneficiezi de ofertă.

De unde în urmă cu câțiva ani Digi Mobil se chinuia să aibă modele cât de cât actuale, dar cu o întârziere semnificativă față de restul operatorilor, în 2018 stă chiar bine. Listează iPhone X, listează cele mai noi telefoane Samsung și are destul de des diverse oferte. Așa e și cazul celei de-acum care acoperă gama de telefoane Samsung.

Oferta Digi Mobil a debutat la 1 iulie și se derulează până la finalul lunii. Sunt eligibile telefoane ca Samsung Galaxy S9, dar și modelele mai ieftine Galaxy A6.

Cum profiți de oferta Digi Mobil pentru telefoane Samsung

În funcție de telefon, Samsung și Digi Mobil pun la bătaie carduri microSD pentru telefoane. Acestea sunt marca Evo, a Samsung, și cu spațiu de stocare în funcție de model. Astfel, pentru Galaxy S9 primești unul de 256 GB, pe când pentru un Galaxy A6 beneficiezi de unul de 64 GB.

Ca să primești un card microSD pentru un telefon din seria Galaxy trebuie să cumperi telefonul de la operator. Apoi, deschizi un cont în aplicația Samsung Members (pe care o găsești în telefon). Te înscrii în campanie și completezi formularul cu datele tale de contact. În final, îți e livrat cardul de stocare.

În ofertă mai intră și Galaxy Note 8, Galaxy S8, Galaxy A8 și versiunile plus ale acestor telefoane. Trebuie să știi însă că pentru Galaxy S9 cu spațiu intern de 256 GB primești un card tot de atât. Pentru unul cu 64 GB primești un card de 128 GB. Pentru toate celelalte cardul este de 64 GB. Găsești campania pe site-ul operatorului.

În altă ordine de idei, dacă te mai interesează și alte detalii despre Digi Mobil, ar trebui să știi că recent a primit aprobare să aplice tarife de roaming. Astfel, pentru încă un an, nu va fi la fel de ieftin ca la ceilalți operatori.