Fostul președinte Obama, următoarea vedetă Netflix

Fostul președinte Obama, următoarea vedetă Netflix

Fostul președinte american Barack Obama, împreună cu soția sa Michelle Obama, se află în negocieri cu Netflix, pentru a produce o serie de programe.

Barack Obama a fost unul dintre cei mai îndrăgiți lideri ai lumii. Deși a părăsit Casa Albă, Obama a rămas o personalitate mediatizată și urmărită de de milioane de oameni. La mai bine de un an de când și-a încheiat ultimul mandat la Casa Albă, Obama se află în discuții cu Netflix pentru a produce o serie de programe de profil.

Încă nu se știu prea multe despre noul proiect. Zvonurile afirmă că cel mai popular serviciu de streaming ar plăti fostului președinte și soției sale, Michelle, pentru conținut exclusiv.

Detaliile spectacolelor urmează să fie finalizate. Nici formatul, nici numărul de emisiuni nu au fost încă stabilite. Cert este că fostul președinte și soția sa vor avea propria platformă de comunicare pe ecranele celor 117 milioane de abonați globali ai Netflix.

The Times sugerează că o idee ar fi să-l vedem pe Obama în rolul moderatorului, în timp ce poartă discuții pe lucruri cheie din timpul celor două mandate ale sale. Pe de altă parte,Michelle s-ar putea concentra pe problemele umanitare și sociale pe care le-a vizat și atunci când a fost Prima Doamnă.

Conform unei propuneri, emisiunile ar putea să se axeze pe subiecte importante din domeniul politicii publice, inclusiv asistența medicală, drepturile de vot, imigrația, politica externă și schimbările climatice.

Mulți dintre abonații Netflix, și nu numai, bănuiesc că Obama s-ar folosi de Netflix pentru a-i răspunde criticilor conservatoare ale lui Trump. Times spune că nu este cazul. Cel mai probabil, Barack Obama se va concentra pe programe care „scot în evidență povești inspiraționale”.

O afacere cu Netflix i-ar putea oferi lui Obama un nou mod de a comunica și de a fi în atenția publicului, asta deși are deja 101 milioane de adepți pe Twitter. Chiar și așa, fostul lider american nu este străin de Netflix. El a mai apărut pe platformă într-o serie de interviuri moderată de David Letterman, „The Next Guest Needs No Introduction”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: The Verge