Motorola Moto Z2 Force Edition e în România și acest atu te va cuceri
Dacă ești în căutare de telefon nou, poate te convinge noul smartphone Motorola de acum disponibil și în România. Trebuie să ții minte atât: ShatterShield.
Moto Z2 Force Edition are o carcasă din metal ranforsat cu aluminiu seria 7000 cu tehnologia Motorola ShatterShield. Ce-i important acum urmează: telefonul are un ecran de 5,5 inci QuadHD AMOLED rezistent la spargere și crăpare. Altfel spus, îl scapi, îl dai de pământ, încă rezistă.
În România, Motorola, Force Edition este disponibil din 12 aprilie la parteneri autorizați Motorola la prețul recomandat de 2.500 de lei.
Motorola Z2 Force Edition are și un procesor Qualcomm Snapdragon 835, suport Gigabit LTE, două camere principale de 12 MP – senzor monocrom și RGB – și e compatibil cu Moto Mods. Astfel, poți spori funcționalitățile cu gadgeturi suplimentare.
Are baterie de 2.730 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă Turbo Power. Suportă și card microSD, iar spațiul de stocare intern este de 64 GB.
Mai mult, Moto Z2 Force Edition este validat pentru Android Enterprise Recommended, un program coordonat de Google, care stabilește un nou standard de excelență pentru dispozitivele și serviciile dedicate companiilor. Programul Android Enterprise Recommended urmărește cele mai bune practici și cerințe comune ale utilizatorilor și este susținut de un proces de testare riguros.
În urma acestui proces se asigură că dispozitivele și serviciile vizate îndeplinesc cele mai înalte standarde hardware, de instalare, securitate și standarde pentru experiența utilizatorului, pentru a ajuta organizațiile să gestioneze cu succes cele mai dificile și diverse contexte de business.
În timp ce BlackBerry a dominat mulți ani zona enterprise, iar Apple și-a asigurat acolo un loc foarte bun, Microsoft, Google și Samsung sunt alte companii care încearcă să-și facă un renume. Microsoft mizează pe software, Samsung dezvoltă software doar pentru telefoanele sale, iar Google se îngrijește de Android ca platformă care să fie folosită.
Gândește programul AER ca un fel de certificare pe care telefoanele trebuie să o primească, așa cum operatorii se întrec în certificări. Programul Google își propune să evidențieze telefoane de top pe care firmele și angajații acestora se pot baza.