Logitech a luat fața Apple cu accesorii ieftine pentru iPad

Logitech a luat fața Apple cu accesorii ieftine pentru iPad

În cadrul unui eveniment menit să ilustreze utilitatea tabletelor Apple în procesul educațional, Logitech a anunțat două accesorii foarte utile.

Mulți au sperat că evenimentul Apple desfășurat pe 27 martie va include lansarea unor produse interesante ale companiei americane. Singurul gadget dezvăluit a fost un iPad un pic mai sprinten decât cel de anul trecut, cu același preț și suport pentru interacțiunea cu Apple Pencil.

Logitech și-a făcut simțită prezența la eveniment prin intermediul a două produse care s-ar putea să facă valuri printre părinți și profesori. În primul rând, este vorba de un stylus la jumătate de preț comparativ cu creația celor de la Apple. În timp ce bătrânul Pencil lansat în 2016 costă 99 de dolari, Logitech Crayon poate fi achiziționat cu 49 de dolari. Deși s-ar putea să existe mici diferențe de funcționalitate comparativ cu stylusul ieșit din Cupertino, Crayon este perfect pentru scris și desenat.

Are o autonomie de 8 ore, un lag infim către inexistent și suport pentru desenarea cu diverse grosimi în funcție de unghiul la care ții creionul pe ecran. Precizia este la nivel de sub-pixel. La fel ca în cazul Apple Pencil, nu trebuie să efectuezi nici un proces de împerechere pentru a începe să desenezi cu Logitech Crayon pe ecranul unui iPad sau iPad Pro.

La fel de interesant și util precum Crayon este un set de accesorii intitulat Logitech Rugged Combo 2. Acesta este compus dintr-o carcasă de iPad rezistentă la șocuri și o tastatură detașabilă menită să te ajute să fii mult mai sprinten la tehnoredactare. Partea îmbucurătoare este că respectiva tastatură se alimentează de la iPad, deci nu trebuie să ai emoții pe partea autonomiei. Când ți s-a terminat bateria la iPad, ai rămas fără curent și la tastatură. Prețul pentru Logitech Rugged Combo 2 este de 99 de dolari și vine cu un locaș dedicat pentru Crayon. Alternativa de la Apple formată dintr-o husă și o tastatură costă aproape 200 de euro în România. Logitech iPad accesorii

Etichete: