Lenovo a anunțat când lansează cel mai tare telefon de până acum

Lenovo a anunțat când lansează cel mai tare telefon de până acum

Lenovo Z5 Pro e un telefon promovat de companie încă din vară. Până să îl anunțe oficial a introdus un model ieftin, dar modelul mai important are acum o dată de lansare.

Lenovo Z5 Pro e un nou telefon fără margini. Compania n-a recurs la trucuri de tipul „crestătură în ecran”, ci a descoperit cum să ascundă mai bine camerele foto și senzorii din partea de sus a ecranului. Ce știm despre Z5 Pro acum e că va fi lansat pe 1 noiembrie.

Pe rețeaua socială Weibo, acolo unde Lenovo a făcut promovarea până acum pentru acest model, a fost publicat un teaser înaintea lansării. Ce putem presupune din această imagine e că Z5 Pro va folosi un mecanism similar celui utilizat de Xiaomi: șină pe care ansamblul din spate se mișcă față de ecran.

Lenovo Z5 Pro afis promovare

Nu se știu foarte multe lucruri despre Lenovo Z5 Pro, de la ce specificații va avea la cât de bună va fi camera foto. E de așteptat ca la nivel de hardware să nu fie mai prejos decât alte modele deja disponibile. În ceea ce privește camera foto, așteptările nu sunt prea mari.

Va avea însă și un scanner de amprente, dar sub ecran. Altfel, acest telefon Lenovo e alungit și va avea un ecran, cel mai probabil, cu raport de aspect 19:9.

O altă surpriză care ar mai trebui confirmată atunci când Lenovo Z5 Pro va fi oficial e dacă autonomia va rămâne la fel de mare. Pe Weibo, compania promova 45 de zile în stand-by, ceea ce e o performanță neegalată de vreun alt telefon disponibil acum pe piață.

Mai merită menționată altă promisiune a companiei pentru acest telefon. A spus în primă fază că are patru tehnologii inovatoare și 18 brevete pentru Z5 Pro. Cu toate acestea, se anunță un telefon important pentru finalul de an. Mai mult, va fi cel mai interesant model de la chinezi.