iPhone Xr, iPhone Xs și iPhone Xs Max: specificații, preț și culori

iPhone Xr, iPhone Xs și iPhone Xs Max: specificații, preț și culori

iPhone Xr, iPhone Xs și iPhone Xs Max sunt la câteva ore distanță de dezvăluire, iar momentul e numai bun să aflăm ultimele detalii despre telefoane.

Cele mai noi informații despre viitoarele iPhone-uri vin chiar de pe site-ul oficial al companiei, unde au apărut ceva informații preluate și de Steve Troughton-Smith, pe Twitter.

Astfel, avem informații despre fiecare dintre cele trei telefoane, iar iPhone Xr este cel mai divers dintre acestea. Va fi disponibil cu 64, 128 și 256 GB de stocare; dacă ai preferințe de culoare, vei putea cumpăra telefonul pe negru, alb, roșu, galben, coral și albastru. Modelul acesta este cel cu diagonala de 6,1 inci.

Varianta de iPhone Xs este cea cu ecranul de 5,8 inci, iar pe aceasta o vei putea cumpăra cu 64, 256 sau 512 GB de stocare. Culorile disponibile vor fi Space Gray, argintiu și auriu.

Și modelul Xs Max va fi disponibil cu 64, 256 sau 512 GB de spațiu de stocare. La fel ca în cazul modelului anterior, culorile disponibile vor fi Space Gray, argintiu și auriu. Acesta este și cel mai mare dintre cele trei telefoane, cu diagonala ecranului de 6,5 inci.

În articolul despre lansarea iPhone vei putea găsi, în timp real începând cu ora 20, tot ce are Apple de prezentat. Mai sunt așteptate: AirPower – încărcătorul wireless de la Apple pentru căști, ceas și telefon, Apple Watch 4 și, eventual, opțiuni noi pentru iPad și Apple TV.

Ar trebui să mai știi că precomenzile încep din 14 septembrie. Încă nu știm dacă vor fi toate disponibile de atunci sau vor fi lansate pe piață în luni diferite, până la final de noiembrie. DIn fericire, nu mai e mult de așteptat până când vom afla toate aceste detalii.

Citește și: