Google îți spune cât timp îți întârzie avionul și de ce

Google îți spune cât timp îți întârzie avionul și de ce

Google și-a propus să îmbunătățească și să eficientizeze călătoriile cu avionul. Astfel, își bazează aplicația pe inteligență artificială și o face mult mai bună.

Google lansează câteva funcții noi pentru motorul său de căutare al zborurilor, Google Flights. Astfel, Google încercă să rezolve și să îmbunătățească unele dintre cele mai enervante situații care pot apărea înainte de decolare: întârzierile. Printre altele, aplicația te va ajuta să înțelegi mai bine cum stă treaba cu tarifele și zborurile low-cost.

În ceea ce privește întârzierea aeronavei, biletul de avion va atrage informațiile direct de la compania aeriană. În plus, funcția se va folosi de algoritmi de machine learning și va anticipa întârzierea chiar înainte de a fi anunțată de compania cu pricina.

Așadar, combinația de date și tehnologiile AI îți pot rezolva o problemă des întâlnită în cadrul transportului, de orice fel. Mă rog, nu ți le rezolvă, dar măcar te anunță că mai ai de așteptat, ca să nu fii luat prin surprindere. Chiar și așa. datele și informațiile nu vor fi evidențiate în aplicație până când predicțiile nu sunt cel puțin 80% sigure.

Printre altele, Flights îți va furniza și motivele întârzierii, ca vremea neprietenoasă sau o aeronavă care aterizează mai târziu decât trebuia.

Cât despre tarifele biletelor, cele low-cost sunt adesea singura opțiune când vorbim de bugetul multor călători, iar Flights îți va spune ce trebuie să ai în vedere atunci când le achiziționezi. Google Flights va afișa acum restricțiile asociate cu aceste tarife, ca imposibilitatea de a-ți alege un loc, comisioane suplimentare pentru bagaje sau restricțiile în ceea ce privește spațiul din avion.

Noile funcții și-au făcut apariția cam la o lună după ce Google Airlines a adăugat funcții de urmărire a prețurilor și ofertelor, dar și funcții pentru servicii hoteliere. Pe lângă faptul că Google rezolvă și ușurează munca multor călători, gigantul arată lumii cum inteligența artificială va ajunge indispensabilă vieții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Tech Crunch
Etichete: