Accesoriul pentru Essential Phone de care n-o să-i pese nimănui

Accesoriul pentru Essential Phone de care n-o să-i pese nimănui

Essential Phone trebuia să fie, dar n-a mai fost să fie, pentru că lumea nu s-a înghesuit să cumpere telefonul. Asta nu înseamnă că acesta a dispărut complet, însă.

Telefonul a apărut pe piață acum aproximativ un an și n-a fost la mare căutare. Smartphone-ul trebuie să aibă și ceva accesorii, însă prima noutate despre care putem vorbi apare la abia un an după lansarea telefonului, timp în care acesta a reușit să dispară în anonimat.

Audio Adapter HD este un atașament pentru telefon și e unul din modurile în care Essential arată că se concentrează pe partea audio. Modulul este creat pentru a-ți oferi un jack de căști de 3,5 mm, în caz că ți-a lipsit jack-ul de căști care ar fi trebuit să fie pe telefon, dar n-a mai fost pentru că, așa cum se întâmplă de obicei, lumea copiază Apple fără să înțeleagă de ce.

Modulul are un DAC ESS Sabre, care are un amplificator ideal pentru audiofili, creat din titaniu. Iar, așa cum Essential ține să precizeze în mod explicit, vei putea să asculți muzică și să îți încarci telefonul în același timp – încă o rezolvare pentru o problemă care n-ar fi trebuit să existe.

Essential Phone vine, de acum, și cu suport pentru piesele lossless de tipul Master Quality Authenticated, de pe Tidal. Noutatea e însoțită și de un parteneriat cu serviciul de streaming, în cadrul cărora utilizatorii telefonului vor primi gratuit, o subscripție de trei luni de zile, pentru melodiile Hi-Fi.

Sistemul actual a fost promovat ca unul crucial pentru Essential Phone, alături de alte module, dar până acum, doar camera care filmează la 360 de grade ajunsese pe piață, iar asta pentru că a fost lansată odată cu telefonul.

Citește și:
Sursa: theverge.com