Ofertele eMAG pe care nu le știai: „Cauți sclavi ? Descopera Oferta”

Ofertele eMAG pe care nu le știai:

eMAG apare pe Google cu ceva mai bine de două milioane de pagini, iar unele dintre ele nu sunt neapărat cele pe care le-ai vrea indexate.

eMAG e cel mai mare magazin online din România, iar pe Google are indexate 2.160.000 de pagini. Cu de toate. Uneori chiar și cu lucruri de care n-ai fi neapărat mândru că-ți sunt asociate cu propriul site. Site-ul îți oferă la vânzare cam orice îți trece prin minte să cauți, mai ales de când a creat Marketplace-ul unde pot vinde și firme terțe diverse lucruri.

Între toate aceste rezultate, sunt câteva de care cei de la eMAG s-ar putea descotorosi. Pe una sau două le-am văzut pe undeva pe Facebook, acum ceva timp, iar pe celelalte le-am găsit „din întâmplare”. Dacă ai o imaginație bogată și predispusă la folosirea de peiorative, s-ar putea să mai găsești și tu alte câteva.

eMAG, de exemplu, te poate ajuta dacă ești în căutare de țigani. Au mai avut câteva controverse în trecut cu costume pentru copii, de care au scăpat repede. Dacă vrei și tu câțiva pentru acasă și nu știi unde să-i găsești, eMAG are soluția.

emag tigani

eMAG îți sare în ajutor și dacă ești în căutare de evrei, indiferent de motivul pentru care faci asta. Tot aici intră și căutările pentru curve sau pentru o soție bună. Nu știi niciodată de ce ai nevoie.

emag evrei emag curve emag sotie buna

Tot eMAG are pentru tine și oferte de sclavi, ca în vremurile de demult. Iar pe fondul contextului actual din România, poate ești în căutare de un infractor – dacă tot sunt peste tot, să n-ai și tu unul al tău?

După cum vezi în screenshotul de mai jos, poți să cumperi încă de acum un infractor, că s-ar putea să nu fie stoc prea mare.

emag sclavi emag infractor

Ce se întâmplă aici? Ei bine, eMAG profită de opțiunile din Google și a făcut indexare pe niște căutări, pe cuvinte cheie. Dacă alegi unul dintre rezultate, cum ar fi „sclavi”, atunci magazinul online te duce într-o pagină în care găsești tabloul „Vânzare de sclavi la Roma” sau cărți cu acest cuvânt în titlu.

[readmore]

Dacă alegi să vezi ce ofertă are eMAG la „evrei”, atunci ești în fața unei liste consistente de titluri de cărți. Practic, vezi căutarea pe care ai face în site-ul magazinului cu aceste cuvinte cheie. Poți să te joci și tu cu asta și să vezi unde te duce. Mai poți căuta, totodată, opțiuni pe care ți le oferă magazinul pentru Evaluare Națională, de exemplu.

Citește și: