eMAG: reduceri de care să profiți în prima zi de primăvară

eMAG: reduceri de care să profiți în prima zi de primăvară

eMAG continuă o campanie de reduceri dedicată primei zile din martie. Dacă tot e Mărțișor, ar trebui să-ți iei ceva frumos.

eMAG a pornit în această săptămână campania de primăvară denumită Mărțishow-ul reducerilor. Firesc, sunt bijuterii, accesorii, produse de îngrijire personală, iar, cel mai mult, sunt o mulțime de gadgeturi: telefoane, laptopuri, tablete și alte electronice.

Reduceri eMAG de care să profiți pe 1 martie

OnePlus 5T a intrat la reducere, cu un preț mai mic cu 18%. Are 64GB spațiu de stocare, memorie RAM de 6GB și un ecran de 6 inci la rezoluție full HD. Se încarcă rapid, va fi actualizat la ultima versiune de Android și are un preț foarte bun pentru ce specificații oferă. Îl poți cumpăra încă de acum și să nu dai la fel de mult ca pe alte modele high-end.

ASUS ZenFone 5 încă n-a ajuns pe piața din România, dar te poți bucura de un ZenFone 4, telefonul cu care acest producător s-a remarcat în 2017. E dotat cu un ecran de 5,5 inci full HD, o memorie RAM de 4 GB și un spațiu de stocare de 64 GB. Are două camere foto, de 12 megapixeli și 8 MP și, mai important, are mufă de căști ca să te bucuri fără griji de muzica ta. Îl cumperi de la eMAG cu preț redus.

Dacă vrei ceva cu iOS, atunci nu poți ignora un iPhone SE cu 32 GB spațiu de stocare, un ecran Retina de 4 inci și o cameră foto de 12 megapixeli. Are specificații de iPhone 6s, doar că într-un corp mai mic. Prețul la eMAG e mai mic acum.

Dacă vrei ceva de la Samsung, atunci nu poți ignora Galaxy S8 Plus, dispozitivul cu ecran de 6,2 inci și o calitate foarte bună a acestuia. Are 4GB de memorie RAM, Snapdragon 835 și o cameră foto de 12 megapixeli încă foarte bună. Telefonul e acum la eMAG cu reducere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI