Cum iei de la Digi Mobil cel mai ieftin Samsung Galaxy S9

Cum iei de la Digi Mobil cel mai ieftin Samsung Galaxy S9

Digi Mobil a atras clienți prin portare. Acum vrea să-i atragă prin oferte pentru telefoane bune, iar Samsung Galaxy S9 e pe listă.

Interesul pentru Digi Mobil a crescut în acest an, pe măsură ce operatorul a reușit să aducă telefoane mai bune în ofertă. Samsung apare cu cele mai noi: Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus. Acestea două beneficiază și de-o ofertă foarte bună la Digi Mobil. Asta în sistemul de rate practicat de operator.

Digi Mobil oferă ambele versiuni de Samsung Galaxy S9 în rate, fără avans, și mai scade 400 de lei din preț, dacă vii din altă rețea. Cum portarea i-a adus cei mai mulți clienți în acești ani, firesc, încearcă să atragă și mai mulți. Prețul telefoanelor îl vezi pe pagina dedicată campaniei. Dacă vrei un Samsung Galaxy S9, plătești 145,5 lei pe lună (prețul final fiind de 3.492 de lei). Pentru un Samsung Galaxy S9 Plus, prețul final e de 3.900 de lei, cu rată lunară de 162,5 lei.

Ratele sunt prin ING Bank, pe 24 de luni. Totodată, dacă alegi oferta asta, ai și 50% reducere la abonament pentru primele șase luni în rețeaua Digi Mobil.

Abonamentul pe care îl oferă Digi Mobil cu aceste telefoane este Optim Nelimitat, care costă aproape 23 de lei pe lună. De banii aceștia primești nelimitat convorbiri în toate rețelele naționale și nelimitat internațional în rețele fixe din UE, SUA, Canada și China (plus 3.000 de minute pentru apeluri mobile pentru rețele din aceleași țări).

Când vine vorba de internet mobil, Digi Mobil oferă 50 GB trafic lunar la viteze 4G (dacă prinzi semnal) și 10 GB lunar pe 3G. Acest volum e la viteze normale. După ce l-ai consumat, ai net nelimitat, dar la viteze meschin de mici.

Dacă nu te interesează Samsung Galaxy S9 de la operator, poți alege să-l cumperi din piața liberă. Găsești pe PLAYTECH câteva recomandări de telefoane Samsung și Apple de top.

Citește și: