Dacia testează o mașină nouă: cum arată noul model Dacia prins pe Transalpina

Dacia testează o mașină nouă: cum arată noul model Dacia prins pe Transalpina

Dacia testează în aceste zile un nou autoturism aflat sub camuflaj. Mașina secretă testată de Dacia pare a fi un model 4×4 nou sau varianta Stepway a actualului Logan.

Reporterii de la Alba24.ro au surprins câteva imagini din timpul testelor efectuate de Dacia pe Transalpina cu noua Dacia.
Automobilul este camuflat, așa cum se obișnuiește ori de câte ori se testează un nou model pe drumurile publice, pentru a nu divulga prea multor detalii. Nu poți ghici exact cum va arăta noul autoturism, dar, după formă pare a fi vorba de un Logan, ori un SUV.

dacia logan stepway teste transalpina

După cum se observă, noua Dacia are o gardă la sol mai ridicată. Robustețea caroseriei aduce foarte mult cu cea a actualului Logan, ceea ce mă face să cred că ar fi vorba de noul Logan Stepway.

Despre el s-a discutat pe la jumătatea lunii august, când Renault urma să prezinte noul Logan Stepway la salonul auto de la Moscova, dar urmează să fie fabricat doar în Rusia și vândut doar sub emblema Renault.

dacia logan stepway teste transalpina

Nu trebuie să uiți că uneori, camuflajul poate ascunde și elemente din lemn aplicate pentru a distorsiona designul real al mașinii, adică s-ar putea să nu fie doar o simplă folie aplicată pe întreaga suprafață a mașinii.

Alte surse spun că ar putea fi vorba de o versiune SUV a coupe-ului Renault Arkana, care, la fel, este fabricat și comercializat doar în Rusia.

dacia logan stepway teste transalpina
Dacia Dokker Stepway și Dacia Logan Stepway

Renault Arkana a fost și el prezentat la salonul auto de la Moscova din această vară și, cu toate că este dezvoltat pe platforma Duster, mașina francezilor este o versiune îmbunătățită și are finisaje și elemente de design mai stilate decât SUV-ul românesc.

Noua Dacia a fost transportată pe Transalpina cu un tir închis, fără vreo inscripție a vreunei companii și într-o perioadă în care șoseaua nu este prea circulată. Cel mai important detaliu este numărul de înmatriculare, care indică județul Argeș și cifrele roșii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: alba24