Batlefield V primește primul trailer și îți arată de ce e mai bun decât Call of Duty

În cadrul unui eveniment desfășurat în SUA, cei de la EA au detaliat primele particularități care vor face Battlefield V atât de special. Titlul va spune povestea necunoscută a celui de-al doilea război mondial, cu unele dintre cele mai obscure conflicte.

În contextul în care au fost publicate detaliile oficiale despre următorul Call of Duty în urmă cu mai puțin de o săptămână, foarte mulți au fost dornici să realizeze o comparație cu Battlefield V. În timp ce viitorul CoD se va îndepărta foarte mult de povestea și scenariul jocurilor anterioare, cel mai nou Battlefield va funcționa pe un cu totul alt mecanism. Jocul celor de la Electronic Arts va lua tot ce a fost mai bun din Battlefield 1 și va îmbunătăți ace rețetă.

Cel mai nou Battlefield va detalia o serie de momente interesante din al doilea război mondial, lupte pe care nu le-am mai văzut transpuse în trecut în jocuri sau documentare. Jocul va pune accent pe echipe de jucători de tip brigăzi, pentru a termina o misiune. În contrast cu Black Ops 4, nu va încerca să devină un concurent pentru PUBG sau Fortnite prin implementarea unui mod de joc de tip Battle Royale.

Battlefield V încearcă să fie cât se poate de realist în fiecare moment al experienței de gaming, de la momentul în care un coleg de brigadă se apropie să te vindece până la modul în care vezi inamicii pe hartă. De acum înainte, nu vei mai avea o interfață complexă cu o grămadă de icoane menite să-ți evidențieze inamicii. Trebuie să vezi inamicii cu ochii, să-i recunoști că sunt în echipa adversă și abia după aia să-i împuști.

Battlefield V este menit să fie experimentat alături de prieteni, chiar dacă vei avea opțiunea să-l joci singur. Muniția nu va fi infinită și nici viața. Cele mai multe gloanțe le vei prelua de la persoanele decedate pe câmpul de luptă. Ca să-ți faci o idee despre stilul de gameplay și mecanica de joc din viitorul titlu este suficient să te uiți la trailerul de mai sus. Dacă ar fi să insist pe un singur detaliu din acest anunț, acela constă în faptul că nu vor exista add-on-uri sau expansion pack-uri plătite pentru Battlefield V. Toate lumea are acces la aceleași lucruri. Jocul se va lansa pe 16 octombrie pe XBox One, PlayStation 4 și PC.

 

Alexandru Puiu
06:30 24.05.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video