Battlefield V este confirmat oficial. Când va fi dezvăluit noul joc

Battlefield V este următorul FPS din serie pe care îl pregătește EA, iar după multă liniște pe marginea subiectului, aflăm că data dezvăluirii e destul de aproape.

Era mai mult ca sigur că un nou titlu din seria Battlefield este programat pentru lansare, iar după o așteptare de vreun an și jumătate de la ultimul titlu, avem și confirmarea celui nou. Cei de la DICE au început deja să facă reclamă mai multor noutăți din joc, astfel încât să creeze ceva anticipare până la lansare.

Din fericire pentru ei, valul va crește repede și nici nu trebuie să dureze prea mult, deoarece jocul va fi dezvăluit săptămâna viitoare. Lansarea a fost anunțată peste noapte, așa că i-a luat prin surprindere pe mulți.

Cei de la DICE au dat câteva indicii despre noutățile la care trebuie să te aștepți, iar una dintre ele este faptul că povestea campaniei va călca pe urmele celei din Battlefield 1. Asta presupune că structura War Stories va fi adusă și în acest titlu. În jocul anterior, campania urmărea poveștile mai multor protagoniști, la diverse momente ale bătăliilor și în diverse teatre de război. Astfel, fiecare avea o serie de misiuni scurte pe care trebuia să le rezolvi.

Cei de la DICE nu au confirmat în ce lupte vei fi implicat de această dată, dar au ținut să menționeze că unele scenarii vor fi neașteptate. Încă nu știm dacă acțiunea se va petrece în al Doilea Război Mondial, dar dacă este cazul, n-ar strica lupte din Pacific și de pe Frontul de Est, în locul clasicelor bătălii din Vest, de care lumea s-a cam plictisit.

Și modul Operations ar urma să revină în Battlefield V, iar DICE vorbește și despre un multiplayer la scară mai mare, dar și despre alte schimbări de gameplay. Jocul va fi dezvăluit pe 23 mai, la ora 23, ora locală.

Citește și:
Sursa: vg247.com