11 iun. 2018 | 19:22

Cele două funcții de pe iPhone care te vor face să nu vrei unul nou

ACTUALITATE
Cele două funcții de pe iPhone care te vor face să nu vrei unul nou

Apple vine în ajutorul utilizatorilor care au iPhone-uri mai vechi. Dacă telefonul a devenit lent, Apple are pentru tine soluția care te scutește să mai cheltui bani pe un alt iPhone.

Anul trecut, o informație despre cauza scăderii performanțelor iPhone-urilor a stârnit multă vâlvă în spațiul public și a afectat puțin imaginea gigantului american, mai ales că Apple a confirmat că uzura bateriei încetinește și funcțiile telefonului.

În consecință, Apple a venit acum cu o soluție ideală care te scutește să dai bani pe un alt telefon. Dacă ai iPhone SE, un iPhone 6 sau un iPhone 7, poți face actualizarea iOS-ului și să treci la iOS 12, care va fi lansat în variantă finală în această toamnă.

Viitorul iOS 12 promite să fie cel mai rapid sistem de operare conceput până acum de Apple pentru telefoanele sale și are și capacitatea de a face din nou rapide iPhone-urile mai vechi. Cel mai mare avantaj al lui iOS 12 este că vine la pachet cu o serie de modificări majore, disponibile atât pe iPhone, cât și pe iPad.

iOS 12 este cu 40% mai rapid la pornirea aplicațiilor decât iOS 11, cu 70% mai sprinten la pornirea aplicației de captură și cu 50% mai eficient când vine vorba de utilizarea tastaturii. În teorie, toată experiența de utilizare a telefonului ar trebui să fie mai lină și mai plăcută.

La conferința WWDC, Apple a anunțat că iOS 12 va fi disponibil pe orice iPhone care suportă iOS 11, așa că, dacă și tu ai observat că au scăzut performanțele bateriei și sistemului de operare, poae nu trebuie neapărat să iei un telefon nou. Ai răbdare până în toamnă și încearcă noul SO.

iOS 12 va fi echipat cu mai multe funcții, mai utile și mai eficient organizate, astfel că vei naviga nu doar mai simplu pe telefon, ci și mai productiv. Toate noile schimbări ale sistemului de operare le găsești aici.

De asemenea, când vine vorba de baterie, lucrurile devin iar sensibile. De regulă, telefoanele noi vin cu baterii încorporate, așa că îți va fi aproape imposibil să o înlocuiești dacă nu ești priceput la așa ceva și dacă nu ai uneltele necesare.

Apple te salvează din nou, pentru că a introdus o opțiune pentru iOS 11.3 care-ți arată cât de mai are de „trăit” acumulatorul tău. După standardele Apple, o baterie „sănătoasă” trebuie să aibă la capacitate un procent de peste 80%. Când valoarea scade, trebuie să iei măsuri, cel mai indicat fiind s-o schimbi.