05 iul. 2018 | 07:10

Aplicațiile anului pentru Android intră în lista de excelență

ACTUALITATE
Aplicațiile anului pentru Android intră în lista de excelență

În cadrul programului de excelență pe Android, Google trece în revistă aplicațiile anului pentru platforma sa dedicată mobilelor. De această dată, au fost menționate 14 aplicații și 7 jocuri.

Nu a trecut mult timp de când cei de la Apple au celebrat 10 ani de AppStore. Cu acea ocazie, gigantul din Cupertino a optat să atragă atenția asupra unei liste de jocuri și aplicații care sunt mai deosebite. Respectivele instrumente software au o calitate peste medie și ar merita experimentate chiar și de persoanele care nu le-ar instala în mod uzual.

Cu al său program intitulat Android Excellence, Google a făcut ceva similar pentru platforma alternativă la iOS.

Google a selectat în urmă cu câteva zile o serie de aplicații și jocuri ce par a fi adiții excelente magazinului virtual Google Play Store. Acestea sunt aplicațiile lunii iulie 2018 care vor intra în istorie ca fiind o parte din programul de excelență pe Android. În total, este vorba de 21 de creații software ce surprind o varietate foarte mare de domenii.

Printrele cele mai speciale dintre ele se numără  Beelinguapp, menită să te ajute să înveți o limbă străină prin lectura de povești. Fortune City îți permite să transformi managementul finanțelor personale într-un joc. ShareTheMeal este o aplicație de donații care te ajută să participi activ la World Food Programme.

Animal Crossing: Pocket Camp, Cash Inc. și Shadowgun Legends sunt doar câteva dintre jocurile care te vor ajuta să pierzi un pic de timp în momentul în care te plicticisești și ai telefonul în brațe.

Lista completă cu jocurile și programele consemnate poate fi văzută mai jos. Fiecare dintre nume ascunde linkul de Google Play, în cazul în care citești această știre pe mobile și vrei să le instalezi rapid.

Android Excellence apps

[readmore]

Android Excellence games

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele