11 apr. 2018 | 17:18

Top aplicații și jocuri pentru Android pe care să le încerci în 2018

ACTUALITATE
Top aplicații și jocuri pentru Android pe care să le încerci în 2018

În prezent apar atât de multe aplicații, încât ne este greu să ținem pasul și să ne dăm seama care dintre acestea merită descărcate. Google te ajută și îți spune care sunt cele mai bune aplicații și jocuri Android din 2018.

Cei de la Google au întocmit două liste, care pot fi accesate pe Play Store. Mai jos ai câteva aplicații pe care le-ai putea încerca, cum ar Photoshop Lightroom CC, dar și 11 jocuri printre care e o surpriză că Angry Birds 2 încă există.

Aceste aplicații sunt recomandate sub denumirea Android Excellence. Cele două colecții vor fi evidențiate de-a lungul lunii aprilie și sunt acolo pentru că oferă cea mai bună experiență de utilizare pe Android. Totodată, au design foarte bun și performanța e excelentă. Unde mai pui că și sunt optimizate pentru dispozitivele cu Android.

Android Excellence înlocuiește ceea ce poate știai sub numele Editors’ Choice. Tot o listă de recomandări, dar altfel poziționată să nu mai descarci toate prostiile. Dacă ți se pare însă că ești prea atașat de telefonul tău, poate vrei să reduci cumva dependența. Avem un truc pentru tine, poate te ajută mai mult decât te-ai aștepta.

Cele mai bune aplicații de pe Android în 2018

Adobe Photoshop Lightroom CC

Dashlane

Holstelworld

iCook

Keeper Password Manager

Keepsafe Photo Vault

Mobisystems OfficeSuite

PhotoGrid

Runtastic Results

Seven – 7 Minute Workout Training Challenge

SoloLearn: Learn to Code for Free

Tube Map

WPS Office

[readmore]

Cele mai bune jocuri Android 2018

Angry Birds 2

Azur Lane 

CodyCross

Into the Dead 2

Little Panda Restaurant

MARVEL Contest of Champions

Orbital 1

Rooms of Doom

Sky Dancer Run

Sling Kong

Soul Knight