YouTube pregătește al treilea serviciu de streaming

YouTube pregătește al treilea serviciu de streaming

Vești bune pentru iubitorii de conținut muzical. Va fi conținut oferit de jucători mari din industrie pentru cel de-al treilea serviciu de streaming al Google, numit YouTube Remix.

După Play Music și YouTube Red, Google urmează să lanseze al treilea serviciu de streaming, la un moment dat, în 2018. Referitor la YouTube Remix, YouTube a semnat două contracte cu două companii importante pentru a oferi o șansă în lupta cu restul serviciilor dedicate conținutului video.

Cel mai mare serviciu de streaming video a semnat acorduri cu Universal Music Group și Sony Music Entertainment. O parte a afacerii se referă la permisiunea pe care YouTube o are pentru a continua să găzduiască videoclipuri încărcate de acestea, dar există și intenția clară de a adăuga mai mult conținut noului serviciu de streaming.

De ani de zile, YouTube plătește către deținătorii de drepturi de autor, ca utilizatorii să asculte muzică gratuită pe site. Odată cu lansarea serviciului Remix, utilizatorii vor trebui să plătească un abonament ca să se bucure de conținut. În plus, în afară de Sony și Universal, un acord a fost semnat și cu Warner Music Group. Se anticipează că acest serviciu va fi lansat, la un moment dat, anul viitor și încă nu este clar cât va costa sau dacă va avea puncte comune cu celelalte servicii muzicale ale Google.

Dacă la începuturile YouTube, în 2005, conținutul celui mai mare serviciu de streaming video nu era chiar inspirat, ca elefanții de la zoo care au deschis platforma, acum gigantul găzduiește de la cele mai penibile faze sau melodii, până la cele care au ajuns virale sau care au spart recorduri.

Chiar și așa, serviciul se îmbunătățește de la an la an semnificativ, iar majoritatea utilizatorilor au mai multă încredere în el, deși e gratis, decât au în serviciile pentru care plătesc bani pe conținut video. Urmează să vedem cum se vor comporta oamenii, când Remix va fi lansat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: