Logitech Craft e o tastatură care te-ar putea face să fii interesat de astfel de gadgeturi

Este greu să mai reinventezi o tastatură în 2017, dar cei de la Logitech au făcut o treabă foarte bună cu noua lor creație Logitech Craft.

În aceste zile, se desfășoară la Berlin unul dintre cele mai importante târguri de tehnologie de peste an. IFA 2017 adună sub același acoperiș cei mai importanți jucători din tech. Logitech s-a numărat printre cei prezenți la eveniment și a venit la înaintare cu Craft Advanced Keyboard.

Noua tastatură Logitech Craft este destinată minților creative, persoanelor pasionate de design și tututor celor care vor să-și facă viața mai ușoară la birou. Înainte să atragem atenția asupra particularității inovative din CRAFT, merită avut în vedere că tastatura este una foarte trainică.

Tastele sunt aerisite, iar pentru sporirea preciziei la tastare, fiecare tastă are o curbură discretă ce te va ajuta să fii mai rapid când lucrezi la următorul proiect.

Deși vorbim de o tastatură wireless și rareori vedem astfel de gadgeturi luminate, consumul energetic este unul ponderat printr-un sistem inteligent de iluminare care îți urmărește poziția mâinii pe tastatură. Funcționează deopotrivă cu sistemele Apple sau cu cele ce rulează Windows, iar rândul de taste funcționale poate îndeplini funcții suplimentare evidențiate pe fiecare tastă în parte.

Detaliul unic din Logitech Craft constă într-o roată în colțul din stânga sus al tastaturii. Rolul acesteia este unul personalizabil și variază de la o aplicație la alta. În Photoshop, de exemplu, poți ajusta cu precizie sporită luminozitatea, contrastul și saturația. În Excel, poți crea și ajusta grafice, dar indiferent care este programul tău preferat din Adobe CC sau Microsoft Office, vei fi uimit de mecanismul pus la dispoziție de CRAFT.

Conceptual, ideea din spatele respectivului mecanism încorporat în Logitech Craft pare să fie inspirată din Surface Dial, un gadget lansat de Microsoft în 2016 ce îndeplinea un scop similar. S-ar putea totuși ca implementarea Logitech să fie una mai prietenoasă și mai ușor de folosit pe termen lung. În plus, este cross-platform.

Noua tastatură Logitech Craft este una dintre cele mai scumpe create vreodată de Logitech. Costă 200 de euro și va fi disponibilă începând cu luna octombrie a acestui an.

17:00 01.09.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video