Surface Dial este gadgetul perfect pentru creatorii de conținut

Surface Dial este gadgetul perfect pentru creatorii de conținut

În speranța că vor atrage toți creatorii de conținut care s-au obișnuit să folosească sisteme Apple, cei de la Microsoft au anunțat ieri o serie de gadgeturi și accesorii, printre care și Surface Dial.

Subit, a devenit imposibil să mai ignorați Microsoft ca fiind unul dintre cei mai puternici și creativi producători de echipamente hardware. Dintr-o companie care a devenit populară prin sistemele de operare Windows, gigantul din Redmond acum este sinonim cu Surface și Xbox. Sub aceste două branduri, într-un timp foarte scurt, a anunțat o serie impresionantă de produse și servicii.

Doar în cadrul evenimentului de la New York, într-un timp foarte scurt, am aflat detalii despre Surface Studio PC, Surface Book i7, Surface Pen, Surface Ergonomic Keyboard și Surface Dial. Acesta din urmă este un aparat complet nou care, dintr-un punct de vedere, se aseeamănă cu un puc de hockey. Acesta nu este însă nici pe departe o jucărie, ci doar încă un accesoriu pentur sistemele Surface menit să completeze un ecosistem foarte bine pus la punct de accesorii creative. ,,Suntem compania care se străduiește să împuternicească constructorii, producătorii și creatorii.” Astfel a definit CEO-ul Satya Nadella direcția companiei pe care o conduce, iar produsele anunțate confirmă această schimbare de direcție.

Revenind la Surface Dial, cel mai important este să rețineți că este compatibil cu o mare varietate de sisteme Microsoft – Surface Studio PC, Surface Book, Surface Pro 4 și Surface Pro 3. În momentul în care gadgetul de 99 de dolari este plasat pe un ecran, opțiunile care vă sunt puse la dispoziție variază foarte mul în funcție de aplicația pe care o rulați. Dacă lucrați în Paint, veți vedea în jurul pucului o paletă stufoasă de culori și o serie de unelte pe care le puteți selecta rapid.

Mai ales când vorbim de editare foto, Surface Dial facilitează navigarea rapidă pe suprafața unei imagini. Rotindu-l, controlați un set de evenimente ce se desfășoară pe ecran. Ideal ar fi să-l folosiți în tandem cu un Surface Studio PC amplasat în modul tabletă, deoarece veți avea ambele mâine pe ecran, iar procesul de creație se va desfășura într-un mod mult mai natural.

Sursa: Ubergizmo