21 dec. 2017 | 08:01

Nu rata jocurile gratuite oferite de Ubisoft în această perioadă

Gaming
Nu rata jocurile gratuite oferite de Ubisoft în această perioadă

S-a mai întâmplat de câteva ori în trecut ca Ubisoft să ofere câteva jocuri gratuite, dar niciodată oferta nu a fost atât de variată ca acum.

Există multe magazine online de jocuri în format digital. Cel mai popular dintre ele este Steam. Am putea spune că GoG sau Good Old Games este cel de-al doilea în clasament. Majoritatea publisher-ilor importanți și-au făcut și ei platforme menite să faciliteze accesul la titlurile din portofoliu. În această categorie intră Origin de la EA Games și Uplay de la Ubisoft.

În speranța că va mai atrage un număr important de utilizatori în curtea Uplay, cei de la Ubisoft au venit în această săptămână la înaintare cu o ofertă de nerefuzat. Watch Dogs, Assassin`s Creed 4 Black Flag sau World of Conflict sunt doar câteva titluri care vor fi oferite gratuit pe o perioadă de câteva zile, cu condiția să-ți instalezi clientul Uplay pe laptop sau desktop și să-ți faci un cont gratuit. După ce ai urmat acei pași, îți poți trece în colecția digitală de jocuri, cele câteva titluri mai sus menționate.

Nu poți profita de oferta Ubisoft prin nici un alt artificiu. Trebuie să-ți descarci clientul Uplay pentru Windows, să-ți creez un cont și să inițiezi instalarea jocurilor. Cel mai important detaliu este că, deși această ofertă va expira pe data de 23 decembrie 2017, jocurile odată instalate, vor rămâne ale tale pentru totdeauna. Acestea vor figura ca fiind ”cumpărate” și, dacă nu ai timp să le joci acum, le poți reinstala fără emoții de 100 de ori.

Unii ar fi tentați să clasifice cele câteva jocuri oferite gratuit de Ubisoft ca fiind vechi. În opinia mea însă, dacă nu le-ai jucat deja, îți vor oferi niște amintiri foarte plăcute. Mulți au considerat Assassin`s Creed Black Flag ca fiind unul dintre cele mai bune jocuri din întreaga serie, iar primul Watch Dogs a fost revoluționar la momentul lansării prin intermediul mecanicii de joc inovative. Pentru a profita de oferta Ubisoft Happy Playdays 2017 accesează acest link.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele