Nokia 2 ar putea fi unul dintre cele mai ieftine telefoane cu Android

Nokia 2 ar putea fi unul dintre cele mai ieftine telefoane cu Android

Nokia 2 pare să fie din ce în ce mai aproape de lansare, iar cele mai noi informații despre acesta ne dezvăluie și prețul de vânzare al telefonului.

HMD Global, compania care deține în prezent licența Nokia și produce smartphone-urile din noua generație, a început de undeva din mijloc la capitolul numerotare, astfel că ne-a adus pe piață telefoanele 3, 5 și 6.

Smartphone-urile mid-range au fost complementate de modelul high-end Nokia 8, iar în curând ar trebui să fie umplute și celelalte spații. Despre Nokia 7 aflăm din ce în ce mai multe informații legate de existență, iar despre Nokia 9 știm că va fi lansat în următoarele luni, devenind vârful de gamă al companiei.

HMD Global se ocupă și de spectrul entry-level, astfel că aduce pe piață Nokia 2. Acesta ar urma să fie cel mai ieftin din gamă, dar și unul dintre cele mai ieftine telefoane cu Anrdoid în general. Acesta a apărut ieri, pentru scurt timp, la vânzare pe site-ul B&H Photo. Prețul cu care puteai cumpăra telefonul era de doar 99 de dolari, astfel că în România ne putem aștepta ca smartphone-ul să coste undeva în jur de 500 de lei.

Telefonul va avea specificații de bază, cum ar fi procesorul Snapdragon 212, acesta fiind ajutat și de 1 GB de memorie RAM. Rămâne de văzut câtă memorie internă va avea, deși am putea spera la 16 GB în loc de 8 GB de spațiu.

Probabil una dintre cele mai importante funcții ale smartphone-ului o reprezintă bateria acestuia, care va avea o capacitate de 4.000 mAh, ceea ce ar trebui să ofere o autonomie destul de bună având în vedere restul specificațiilor.