03 oct. 2017 | 15:37

Înainte de Mate 10, Huawei anunță serviciul care face upgrade-ul mai ușor

ACTUALITATE
Înainte de Mate 10, Huawei anunță serviciul care face upgrade-ul mai ușor

Huawei Mate 10 vine în câteva zile, aproape, și e gândit ca un telefon business. Înainte de acesta, compania vine cu un anunț care se va dovedi util când vei face upgrade.

Huawei a anunțat Mobile Cloud, care permite utilizatorilor să stocheze și să reinstaleze datele și setările telefonului, să sincronizeze și să transfere cu ușurință date între dispozitive Huawei, dar  și să salveze și să acceseze fișierele în condiții de siguranță utilizând Cloud Drive. Altfel spus, treci la un telefon nou, cum ar fi Huawei Mate 10, fără grija că trebuie să sincronizezi date și poze în alte servicii.

Serviciul Huawei Mobile Cloud vine cu 5GB de stocare gratuită în cloud. Va fi disponibil treptat pentru Huawei P10, P10 Plus, P10 lite, urmând ca alte să o primească pe parcurs. Mai mult, informațiile pot fi sincronizate automat pe toate smartphone-urile Huawei, astfel că este ușor și rapid ca utilizatorii să acceseze Contacte, Calendar, setări WiFi și Notițe prin Huawei ID. Din  2018 va introduce și abonamentele pentru mai mult spațiu de stocare.

Dacă ți se pare similară cu ceva opțiunea aceasta, atunci n-ai fi departe de adevăr. Este o replică pe Android a ceea ce oferă Apple prin iCloud. Este, totodată, primul serviciu pe care Huawei îl anunță care face util acel ID pe care ți-l cere pe telefon. Și, dat fiind data la care anunță acest serviciu, se prea poate ca Huawei Mate 10 să vină cu mai multe opțiuni business decât modelele precedente și chiar să aibă o șansă pe această piață.

În prima fază, suportul complet pentru Huawei Mobile Cloud va fi disponibil la lansare în Finlanda, Polonia, Germania, Italia, Franța, Spania, Marea Britanie și Olanda, urmând ca apoi să fie disponibil în mai multe țări. Actualizările pentru Huawei P10 și Huawei P10 Plus vor fi disponibile începând cu 30 septembrie și vor fi urmate de cele pentru P10 lite, în data de 10 octombrie. Detalii despre Huawei Mate 10 poți afla din acest articol – de la specificații la preț și data de lansare.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele