Huawei Mate 10 Pro este cel mai serios concurent pentru iPhone 8 și Note 8

Huawei Mate 10 Pro este cel mai serios concurent pentru iPhone 8 și Note 8

Mai avem doar două lansări importante de smartphone-uri până la finele acestui an. Amatorii de Android așteaptă cu interes lansarea Huawei Mate 10 Pro și Google Pixel 2.

Oficialii Google vor dezvălui astăzi două terminale noi de top, cu diagonale diferite. Google Pixel 2 și Google Pixel 2 XL vor încerca reprezinte cele mai bune alternative pentru cei care care nu sunt încântați de iPhone 8, iPhone X, Note 8 sau Galaxy S8. În același timp, Huawei are un proiect similar pentru data de 16 octombrie.

Huawei Mate 10 va fi anunțat peste două săptămâni în trei variante. Conform zvonurilor publicate pe Twitter de Evan Blass (@evleaks), cele trei versiuni vor fi dedicate mai multor segmente de piață. Având în vedere gluma făcută de oficialii chinezi la scurt timp după lansarea iPhone 8, este evident că o variantă de Huawei Mate 10 va încerca să atragă posesorii de terminale Apple.

Conform speculațiilor, Huawei vrea să lanseze un telefon încărcat cu inteligență artificială. Momentan nu este foarte clar ce înseamnă asta, dar se pare că acesta este trendul actual din piața de mobile. Nu știm însă dacă respectiva tehnologia își va găsi loc în toate cele trei versiuni ale gadgetului, Huawei Mate 10, Mate 10 Pro și Mate 10 Lite.

În imaginea de mai sus este ilustrat modelul de top, Huawei Mate 10 Pro. Aceasta a fost postată ieri pe Twitter de @evleaks. Dacă imaginea este adevărată, Huawei Mate 10 Pro va fi un smartphone cu o ramă aproape inexistentă pe două dintre cele trei margini și va avea un total de trei camere. Pentru selfie-uri va exista un senzor de 8 megapixeli, în timp ce pe spate va găzdui o cameră de 12, respectiv 20 de megapixeli. Cei care sunt dornici de diversitate, se vor bucura de posibilitatea achiziției unui Huawei Mate 10 Pro în trei variante de culoare, negru, albastru și maro.

Citește și: