Felicitări de 8 martie: aplicații pentru cele mai frumoase urări

Felicitări de 8 martie: aplicații pentru cele mai frumoase urări

Felicitări de 8 martie vei trimite curând mamelor, iubitelor, prietenlor, colegelor sau surorilor. Pentru a te ajuta, am căutat câteva aplicații cu urări de 8 martie, în cazul în care nu te simți inspirat.

Din păcate, aplicații cu felicitări și urări de 8 martie nu sunt atât de multe, cel puțin nu în limba română. Pentru iOS nu am reușit să depistăm nici măcar una, așa că cei cu telefoane Android pot fi considerați mai norocoși.

Despre aplicația Holiday Wishes am mai scris de câteva ori și merită pomenită și acum, pentru că oferă și mesaje de 8 martie. Este o aplicație simplă, bine construită și foarte utilă, în special dacă ești în căutare de felicitări de 8 martie. Mesajele sunt în limba română, așa că nu va părea că ai dat copy/paste de pe un site din străinătate, și vei putea opta pentru mai multe moduri de a trimite respectivele urări. Mai exact, din aplicație, poți trimite SMS sau email sau poți opta pentru a edita textul înainte de a-l expedia, pentru a-i adăuga o notă personală. Aplicația este gratuită și o poți descărca folosind ACEST link.

Aplicația Mother’s Day Greetings e făcută strict pentru a trimite urări de 8 martie mamelor. Îți permite să pui fotografii într-o serie de rame speciale, cu mesaje predeterminate. Partea proastă este că respectivele mesaje sunt disponibile numai în limba engleză. Felicitările de 8 martie în format digital pot fi salvate în telefon și apoi le poți trimite cu ușurință prin email sau prin serviciile de instant messaging. Ele pot fi folosite și pe post de wallpaper pentru telefon și aplicația poate fi descărcată de AICI.

O altă aplicație cu mesaje de 8 martie este Happy Women’s Day Wishes. Aceasta conține urări de ziua femeii sub formă de mesaje scrise și poate fi descărcată de AICI, dar este tot în limba engleză.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: