Reduceri eMAG: Oferte la cadouri de 8 martie

Reduceri eMAG: Oferte la cadouri de 8 martie

Reduceri eMAG și oferte sunt suficiente în această perioadă, deci e momentul perfect pentru a căuta cadouri de 8 martie pentru doamnele și domnișoarele din viața ta. 

Dacă vrei să îmbini utilul cu plăcutul, unul dintre cele mai interesante cadouri de 8 martie este o boxă care poate levita. Având o autonomie de până la 5 ore și un timp de reîncărcare de aproximativ 3 ore, boxa este compatibilă cu orice dispozitiv dotat cu conectivitate Bluetooth 4.0. Boxa Bluetooth e un cadou de 8 martie simpatic și se găsește la un preț bun AICI.

Printre dispozitivele care beneficiază de reduceri eMAG în prezent se numătă și telefoanele Asus. Modelul ZenFone 3 Max, de exemplu, include un procesor MediaTek MT6737 Quad-Core, cu o frecvență de 1,25GHz, 2GB RAM și 32GB pentru stocarea informațiilor personale. Acestora din urmă li se vor putea adăuga alți 32GB, prin intermediul slotului pentru carduri microSD, iar acumulatorul are o capacitate de 4.130 mAh. Ecranul Full HD are o diagonală de 5,2 inci, iar camere foto principală și secundară sunt de 13 și, respectiv, 5 megapixeli. Este un cadou de 8 martie perfect pentru cineva care nu-și mai suportă telefonul vechi și îl poți cumpăra la reducere de  AICI.

O altă recomandare ar fi o brățară de fitness. Dacă ar fi să glumim nițel, am putea spune că este cel mai util gadget de pe această listă cu idei de cadouri de 8 martie, având în vedere că doamnele și domnișoarele vor vrea să se pregătească pentru vară. Am ales un model de la E-Boda, care se bucură de review-uri bune și care beneficiază și de o reducere de preț substanțială. Monitorizează pașii, ritmul cardiac și caloriile arse și este perfectă pentru cei care vor să își facă un abonament la sală începând cu luna ianuarie. Găsești brățara la reducere, la eMAG, AICI.

Orice ai alege, nu uita să pui și o floare pe lângă cadoul de 8 martie, eventual și o cutie cu bomboane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI