Facebook a picat: Messenger are cele mai mari probleme

Facebook a picat: Messenger are cele mai mari probleme

Facebook a picat în mai multe țări din lume și cele mai mari dificultăți le au utilizatorii care vor să trimită mesaje prin Messenger. Atât pe web, cât și în aplicație, Facebook nu funcționează prea bine. 

Facebook Messenger a avut probleme timp de câteva ore, timp în care utilizatori din mai multe țări au raportat că nu pot trimite sau vedea mesajele primite. Problemele au afectat oameni din Marea Britanie, Olanda, Filipine, Brazilia, Thailanda și chiar Statele Unite ale Americii.

Problema Facebook pare că a afectat utilizatori la nivel global, fără un tipar al problemelor, doar cu mii de utilizatori care s-au plâns pe internet, pe alte rețele sociale, de aceste dificultăți. Pe site-ul Down Detector, în ultimele 24 de ore, au fost raportate și multe probleme cu autentificare (34%), dar și că utilizatorii experimentează o incapacitate totală de-a putea folosi Facebook (48%). Aplicațiile Facebook ar fi afectate în proporție de 17%.

Problema Facebook nu pare să fie redusă doar la nivel de utilizator, pentru că mai mulți administratori de pagini s-au plâns că nici ei nu pot vedea mesajele și nici nu pot răspunde la cele primite. Actualele deficiențe sunt similare evenimentelor din 30 noiembrie, când și WhatsApp a avut probleme timp de câteva ore. La acel moment, Facebook a spus că a intervenit și a remediat problemele.

În prezent, Facebook controlează atât aplicația cu care ești familiarizat, cât și serviciile Messenger, Instagram și WhatsApp. Aplicațiile sunt disponibile pe Android și iOS. Încă nu se știe dacă actualele probleme Facebook au legătură cu aplicația Messenger Kids introdusă recent.