Black Friday la eMAG și Flanco: reduceri mari la telefoane Samsung

Black Friday la eMAG și Flanco: reduceri mari la telefoane Samsung

Black Friday a început și la eMAG. La Flanco a început din timp, dar nu asta contează, ci că acum ai de unde alege telefoane Samsung mai bune sau mai mid-range, dar la preț avantajos. 

Catalogul eMAG ne-a arătat deja ce prețuri vor avea produsele pe care eMAG le-a pregătit de Black Friday. Da, unele sunt în stocuri extrem de reduse, pe când altele probabil că le vei mai prinde și pe seară. Flanco, fiind mai puțin popular pe online decât eMAG, încă își permite să desfășoare o campanie amplă de Black Friday între 27 octombrie și 19 noiembrie.

Am căutat în ambele magazine câteva produse de la Samsung, ca să ai ce cumpăra și să nu regreți banii cheltuiți. Din fericire, reducerile sunt suficient de bun cât să nu spui c-a fost un Black Friday irosit. De la cel mai nou model, cum ar fi Galaxy S8, până la cea mai de jos serie, adică Galaxy J, găsești câteva modele numai bune de folosit sau făcut cadou.

Telefoane Samsung cu preț redus de Black Friday la Flanco

Cel mai bun smartphone Samsung găsit la Flanco este un Galaxy S7, adică cel mai bun model din 2016, care are o cameră de 12 megapixeli, rezistă la apă și praf, are un spațiu de stocare de 32GB și costă doar 1.699 de lei acum. Poți să-l cumperi de la Flanco cu o reducere de 26%.

Urmează un Galaxy A3 (2017) cu ecran de 4,7 inci cu rezoluție HD, are 2GB memorie RAM și 16GB spațiu de stocare. Partea mai bună e procesorul, care are opt nuclee, și camera foto este de 13 megapixeli. Galaxy A3 (2017) beneficiază de-o reducere de 31%.

Samsung Galaxy J3 e pe ultimul loc, dar are o reducere de 29% și la prețul de 499 de lei chiar nu ai prea multe alternative în care să ai încredere. De bine sau de rău, Samsung a ajuns să facă telefoane rezonabile (desigur, te raportezi și la preț). Acesta are un ecran de 5 inci HD, 1,5GB memorie RAM și un spațiu de stocare de 8GB. Procesorul este cu patru nuclee și telefonul e disponibil la preț redus la Flanco AICI.

Black Friday aduce la eMAG telefoane Samsung cu preț mic

Ei bine, că tot comparam la început eMAG cu Flanco în vreme de Black Friday, la capitolul telefoane cel dintâi are un atu: Samsung Galaxy S8 Plus cu un preț de 2.799 de lei. Acest telefon a fost lansat în primăvară și încă este unul dintre cele mai bune dispozitive cu Android. Are ecran de 6,2 inci Infinity Display, are procesor cu opt nuclee, 4GB de memorie RAM și una dintre cele mai bune camere de pe piață. Iar eMAG îl are la preț redus AICI.

Din seria Galaxy A sunt două recomandări de făcut. Primul este cel mai de jos model, dar cu preț mic. E vorba de un Galaxy A3 (2017) cu ecran de 4,7 inci la rezoluție HD și cu restul specificațiilor pe care ți le-am zis mai sus când era listat la Flanco. La eMAG îl cumperi de aici cu o reducere de 18%.

În fine, Black Friday ar trebui să vină cu un telefon bun și nu prea scump. Echilibrul acela e atins de Samsung Galaxy A5 (2017) listat de eMAG cu un preț de 1.249 de lei. Are 32GB spațiu de stocare și un design care sigur îți aduce aminte de Galaxy S7, dacă tot am început cu el. Profită de reducere și cumpără-l de AICI.

Răzvan Băltărețu
Articol scris de
Răzvan Băltărețu
Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși.
Comentarii
Răzvan Băltărețu
06:52 / 17.11.2017