16 nov. 2017 | 12:52

Black Friday vine cu o reducere imensă pentru cel mai scump laptop

ACTUALITATE
Black Friday vine cu o reducere imensă pentru cel mai scump laptop

Black Friday vine cu o super reducere și la cel mai scump laptop din lume. Acesta va fi disponibil în România la un magazin online. 

De Black Friday numeri reducerile cu milioanele de lei și probabil că ești în căutarea unui laptop. Cel mai bun de anul acesta a fost Acer Predator 21X, un monstru de computer cu ecran curbat și două plăci video Nvidia GeForce GTX 1080. A fost prezentat în ianuarie, la cel mai important eveniment de tehnologie, iar în noiembrie vine de Black Friday cu o reducere considerabilă.

Acer Predator 21X va fi disponibil la magazinul online CEL.ro cu o reducere pentru care nu am o valoare exactă, dar ar fi cam cât două iPhone X (mai mult sau mai puțin, va fi comunicată abia când începe campania). Deocamdată, prețul în comerțul din România este de aproape 45.000 de lei, așa că, dacă ți-ai plănuit vreodată să-l cumperi, acum ai putea să-l treci pe lista de shopping.

Acer Predator 21X, laptopul pe care l-ai putea cumpăra la cel mai mic preț la care va fi listat anul acesta, are un ecran de 21 inci, procesor Intel Core i7 cu frecvență de până la 3,9GHz, 64GB de memorie RAM și 1TB de 7.200 rpm și 1TB SSD (sunt două de câte 512GB). De placă video ți-am zis deja, acum mai rămâne să aștepți produsul la promoție.

Dacă te gândești că este o glumă, nu prea e. Laptopul chiar a doborât niște recorduri când a venit pe piață. L-am testat și noi după ce-a fost prezentat la CES 2017 și aici găsești un review pe larg. Un fragment din acel articol: „Da, celor de la Acer le-a reușit să creeze un adevărat Goliat în materie de laptop-uri de gaming, din mai toate punctele de vedere. Este primul laptop din lume cu ecran curbat, are specificații mai mult decât impresionante, arată foarte bine dar are un preț pe măsură. Dacă ai la saltea 9.000 de dolari, poți să-i pregătești pentru Acer Predator 21X“.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele