15 nov. 2017 | 17:00

Black Friday la eMAG: cum prinzi produsele dorite

ACTUALITATE
Black Friday la eMAG: cum prinzi produsele dorite

Va fi un Black Friday imens la eMAG, iar, ca să fii sigur că vei prinde produsele dorite la promoție, retailerul are câteva sfaturi pentru tine.

Black Friday din 2017 se anunță a fi cel mai mare de până acum, cel puțin pentru cei de la eMAG, iar asta înseamnă nu doar mai multe produse la ofertă, ci și mai mulți oameni care vor da refresh la site odată cu tine, la primele ore ale dimineții. Firește, când doi se ceartă al treilea câștigă, dar când 100.000 de oameni sau chiar mai mulți tocesc F5 pentru a prinde cele mai bune reduceri de Black Friday, nu mai câștigă nimeni, pentru că pică serverele.

AICI vei găsi toate produsele când se va da startul campaniei de Black Friday.

[related]

Sunt, totuși, câteva sfaturi de care să ții cont dacă vrei să fii sigur că produsele pe care le pui în coșul de cumpărături vor ajunge într-o comandă finală. De Black Friday trebuie să te miști repede, mai ales că cele mai bune stocuri dispar de la eMAG în câteva minute.

În 2016, spre exemplu, 78% din cei care au făcut cumpărături în primele 10 minute după începerea sesiunii de reduceri au accesat eMAG de pe telefoanele mobile. Mai mult, 19% au intrat pe site, iar restul de 3% au fost cei mai temerari, accesând varianta de mobil a site-ului.

Black Friday la eMAG: cum îți asiguri produsele

În primul și în primul rând, dacă vrei să ai succes de Black Friday la eMAG, va trebui să știi ce vrei să cumperi. Retailerul se laudă cu două milioane de produse aflate în ofertă anul acesta, din cam toate categoriile pe care ți le poți imagina. Astfel, ar trebui să îți pregătești lista cu produsele favorite, așa că vei ști de la bun început ce trebuie să cumperi, fie că o faci pentru tine sau pentru cei dragi.

Pasul doi, de care trebuie să fii la fel de sigur, e că ți-ai completat toate datele necesare în cont. De la nume și prenume la adresă de livrare și orice alt detaliu care te-ar putea întârzia la momentul Black Friday ar trebui să fie deja în cont. Astfel, tu va trebui doar să arunci o privire rapidă pe detalii înainte să treci la pasul următor. La adresă, cel mai bine o introduci pe cea unde crezi că vei fi când vine comanda. eMAG promite că livrează până pe 29 noiembrie, așa că nu pune curierul să vină acasă, când tu ești la muncă.

Cei de la eMAG recomandă de Black Friday folosirea aplicației dedicate a magazinului. Dacă instalezi aplicația pe telefon, vei ști când începe Black Friday, deoarece vei primi o notificare pe telefon și vei putea continua în magazin, pentru a face cumpărăturile.

Al patrulea aspect de care trebuie să ții cont este cel legat de detaliile cardului bancar. Cumpărăturile efectuate astfel sunt cel mai rapid de inițiat, dar pentru asta trebuie să ai detaliile salvate deja în cont, asta dacă nu vrei să tastezi codul de 16 cifre în timp ce alți oameni profită aceleași reduceri ca tine. În secțiunea „Cardurile mele“ vei putea găsi toate detaliile necesare pentru a-ți adăuga un card nou.

Nu în ultimul rând, eMAG îți recomandă ca de Black Friday să fii atent nu doar în primele minute, ci și pe parcursul zilei, deoarece nu toate ofertele bune vor apărea de la început. Unele vor fi disponibile și la alte ore, vineri.