16 nov. 2017 | 22:54

Black Friday: Telefoane Samsung și iPhone la 1 leu

ACTUALITATE
Black Friday: Telefoane Samsung și iPhone la 1 leu

Dacă vrei să-ți cumperi un telefon Samsung sau iPhone de Black Friday, nu vei găsi un preț mai bun decât cel de 1 leu pentru acestea.

Telefoanele de ultimă generație sunt, de cele mai multe ori, destul de inaccesibile din punct de vedere al prețului, așa că trebuie să aștepți ceva timp până să poți avea parte de o reducere consistentă.

Cu toate acestea, Telekom vine cu oferte destul de bune în cadrul unei campanii speciale de Black Friday. Evenimentul operatorului telecom este ceva mai prelungit, având în vedere că a început pe 10 noiembrie și va continua până pe 26 noiembrie.

Majoritatea telefoanelor pe care le vei găsi în oferta Telekom au prețul de 1 leu, datorită promoției speciale de Black Friday. Firește, pentru a beneficia de această ofertă, va trebui să îți faci un abonament la operator.

Promoția de la Telekom, în perioada campaniei  Black Friday, nu se limitează doar la reduceri de preț împreună cu contractarea unui abonament, ci permite utilizatorilor de cartele reîncarcabile să achiziționeze smartphone-uri la prețuri speciale. De acest Black Friday beneficiază de reduceri de până la 80% din prețul fără abonament, reduceri care pot ajunge până la 1.900 lei.

iPhone SE, în variantă de 64 GB, poate fi luat de la Telekom pentru doar 1 leu, la abonamentul Mobil 45, dar dacă vrei să îl cumperi direct, îl poți găsi AICI. De asemenea, poți găsi la 1 leu chiar și Samsung Galaxy S8, care poate fi achiziționat odată cu abonamentul Mobil 89, dar pe care îl poți lua la liber și de AICI.

Multe alte telefoane pot fi găsite în oferta celor de la Telekom, cum ar fi Nokia 5, pe care îl poți lua tot cu un singur leu, la abonamentul Mobil 17, sau pe care îl poți lua la liber de AICI.

Toată oferta de telefoane de la Telekom poate fi găsită AICI.