Black Friday la eMAG îți aduce și routere la preț mic

Black Friday la eMAG îți aduce și routere la preț mic

Black Friday a început oficial și la eMAG și printre toate produsele deja recomandate e loc și de niște routere. Că doar nu vei sta cu noul telefon pe 4G.

Din catalogul eMAG am ales unele dintre cele mai bune modele și la prețuri avantajoase. Black Friday e în derulare, așa că ar trebui să te grăbești ca să pui mâna pe ele. Înainte de-a ajunge însă la reduceri, aș dori să clarific câțiva termini pentru acest articol.

Toate routerele wireless recomandate au porturi Gigabit și sunt de tip dual-band 5GHz. Astfel, vitezele pe banda de 5GHz ajung până la 433Mbps în comparație cu vechiul standard N care erau limitate la 300Mbps (în funcție de numărul de antene și de interferențe).

Aceste routere recomandate de Black Friday, cu standard de 5GHz este mai bun, deoarece oferă o zonă cu mai puține interferențe, adică, de exemplu, dacă într-o locuință există device-uri cu Bluetooth, alte WiFi-uri care funcționează tot pe standardul 2,4GHz, telefonie fixă sau alte device-uri electrice care produc radiații, toate acestea interferează cu banda de 2,4GHz și perturbă puterea semnalului.

Un router de la TP-Link pe care să-l iei de Black Friday

Probabil cel mai bine vândut router wireless care vine de la producătorul TP-Link, Archer C2 vine cu standardul nou de WiFi și anume 802.11ac. La eMAG, routerul TP-Link Archer C2 vine patru porturi RJ-45 de tip Gigabit și routerul este dotat cu două antene wireless care vor oferi un semnal puternic pe o suprafață mare.

De asemenea, routerul vine cu un port USB la care se pot atașa unități de stocare de tip USB pentru a crea un server simplu pentru fișiere personale. Îl poți cumpăra la preț mai mic de la eMAG de AICI.

Asus AC1200G Plus la prețul de Black Friday

Ne orientăm atenția către un alt router, de această dată de la Asus. Router-ul Asus AC1200G Plus vine cu același standard 802.11ac pentru Wi-Fi. Router-ul vine cu 4 antene externe pentru frecvențe de 2,4-5GHz. Rata de transfer pe WiFi este de 300, respectiv 867 Mbps pentru banda de 2,4GHz si cea de 5GHz.

Acest router vine cu un feature puțin diferit care promite o tehnologie AiRadar care are ca scop îmbunătățirea calității semnalului de Wi-Fi prin amplificarea acestuia. Routerul vine de asemenea cu un port USB pentru fișiere și pentru a crea propriul server de date. Îl cumperi la preț mai mic de AICI.

Black Friday aduce și preț mai mic la Tenda AC 1900 Mbps prin eMAG

Tenda aduce o soluție pentru un router wireless versatil si puternic pentru home-use. Tenda AC 1900 Mbps este un router wireless de tip dual band cum a fost fiecare router de până acum de pe această listă, de asemenea vine cu porturi Gigabit și o rată de transfer de până la 1900 Mbps (combinat, mai exact limita este de 1300 Mbps pe 802.11ac și 600 Mbps pe 802.11n).

Un feature diferit care vine acest router wireless este un port USB 3.0 care oferă viteze mult mai mari în momentul în care este creat un server de tip Cloud pentru fișiere. Cumpără-l de aici până nu se termină stocul.

eMAG are preț de Black Friday și la D-Link DIR 869

De această dată router-ul wireless D-Link DIR 869 aduce un design ceva mai special, dar acest lucru nu inseamnă că performanțele nu sunt pe măsură. Acest router wireless este de tip Dual Band, astfel încât există posibilitatea de a folosi cele doua benzi de 2,4 GHz, respectiv 5 GHz. Router-ul vine cu toate standardele 802.11, printre care si 802.11ac. Acesta are 4 antene externe de tip MIMO. De asemenea, porturile sunt de tip Gigabit. Îl găsești în oferta eMAG aici.

Și ultimul: Asus AC1900 de luat la Black Friday

Ultima recomandare de Black Friday de pe lista noastră este un router wireless de la Asus, de această dată discutăm de un router wireless hig-end care vine cu standardul 802.11ac și frecvențe de 2,4-5 GHz, dar de această dată avem unele dotări suplimentare. Printre aceste dotări se numără două porturi USB de tip USB 2.0 și USB 3.0 care pot fi folosite pentru a crea un server de tip cloud personal.

Router-ul wireless vine cu suport pentru Nvidia GameStream care este un sistem de transmitere a semnalului video fără să existe întârzieri. Router-ul vine cu 3 antene externe și poate atinge viteze de până la 1900 Mbps pe Wi-FI (combinat). E disponibil la eMAG AICI.

Autor: Alexandru Ghinea

Citește și: