Black Friday a început la Fashion Days

ACTUALITATE
Black Friday a început la Fashion Days
16 nov. 2017 | 21:42

Black Friday îți aduce, pe lângă telefoane, electrocasnice și jucării, și produse fashion la care înainte poate doar visai. AICI găsesti lista de reduceri.

[related]

La Fashion Days, reducerile au început mai devreme. Cei care au aplicația de mobil au primit notificare și au putut cumpăra înaintea tuturor. Între timp, funcționează campania și pe site. Pe iubitorii de modă îi așteaptă un milion de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice și home&deco. Reducerile vor fi pe măsura așteptărilor – vor ajunge până la 90%. Brandurile de succes care vor fi regăsite pe Fashion Days sunt Valentino, Jimmy Choo, Prada, Montblanc și Frey Wille.

Anul acesta, Fashion Days are de acum depozit comun cu eMAG, ca urmare a integrării, și campania de Black Friday de anul acesta e a cincea prin care a trecut. Anul trecut, a vândut de 17 milioane de lei cu 160.000 de obiecte. Și sunt 300.000 de produse toamnă-iarnă pentru femei de Black Friday 2017, cu 200.000 de produse similare pentru bărbați și circa 150.000 de obiecte pentru copii. Pe site-ul Fashion Days găsești ce te interesează ca vestimentație, accesorii și încălțăminte, iar mai jos ai câteva produse mai speciale.

Black Friday la Fashion Days – bijuterie Frey Wille

black friday bijuterie frey wille

Bijuteriile de la Frey Wille sunt inspirate de artiști celebri și motive artistice din istorie. Pandantivul lănțișorului este un omagiu adus pictorului, activistului ecologic și arhitectului din Noua Zeelandă Friedensreich Hundertwasser. Designul bijuteriei aduce aminte de clădirile cu etaje ondulate și copaci care creșteau în camere pe care Hundertwasser le proiecta. Îl poți achiziționa de pe Fashion Days la prețul de 1.290 lei, redus cu 38% față de prețul inițial de 2.090 lei.

Fashion Days de Black Friday cu pantofi Jimmy Choo

black friday pantofi jimmy choo

Un brand preferat de celebrități, Jimmy Choo nu dezamăgește când vine vorba de calitate și design. Pantofii aceștia au un decupaj sexy, dar clasic, iar materialul argintiu sclipitor îi recomandă pentru evenimentele importante din viața ta – fie că vorbim de un bal sau o nuntă. Mai mult, în ciuda tocului înalt, sunt neașteptat ce confortabili. Îi poți cumpăra cu 1.690 lei de pe Fashion Days, cu 32% mai ieftini decât la început, când erau 2.490 lei.

Reduceri de Black Friday la Fashion Days pentru o geantă Prada

black friday geanta de dama prada

Dacă îți dorești o geantă clasică, de care să nu te plictisești, poți apela la acest model de la Prada. Este potrivită să o iei și la muncă, dar și la o ieșire cu prietenii. Pielea din care este făcută este durabilă, rezistentă la zgârieturi și nu este foarte sensibilă la apă, ceea ce o face o achiziție de durată. La Fashion Days, o găsești la 6.690 lei, cu 15% mai puțin decât prețul original de 7.869 lei.

Magazinul Fashion Days are pentru Black Friday prețuri care încep de la 59 de lei la genți pentru damă, 139 de lei la ghete și pantofi pentru bărbați, 59 de lei pentru haine copii, 59 de lei la rochii, 59 de lei la botine și pantofi pentru femei, dar și 99 de lei pentru geci. Desigur, sunt orientative și foarte probabil astea vor fi primele care sunt vândute. Poți explora toate produsele pentru femei aici.

Dacă vrei să faci o impresie bună, împreună cu vestimentația, poți asorta un ceas Tissot, cu prețuri de „doar” câteva sute de lei până la aproape 1.500 de lei. Pentru bărbați, colecția de reduceri Fashion Days de Black Friday este aici.

[related]

Dacă nu te interesează fashion, cu siguranță te vor interesa reducerile eMAG. Avem un live în desfășurare aici, împreună cu sfaturi și produse despre care știm sigur că vor fi la reducere.