Black Friday 2017 la eMAG: jucăriile cu preț redus pe care să nu le ratezi

Black Friday 2017 la eMAG: jucăriile cu preț redus pe care să nu le ratezi

Black Friday 2017 se apropie cu pași repezi, iar dacă ai citit ghidul nostru de supraviețuire pentru cea mai neagră vineri din an, atunci știi că este momentul să îți faci research-ul cu privire la ceea ce ai nevoie.

Dacă vrei să faci un cadou frumos unui copil, poți răsufla liniștit. eMAG este aici să îți vină în ajutor. Reducerile la jucării de pe eMAG nu doar că te vor scăpa de grija cadourilor, dar vor și trezi în tine nostalgia de a fi copil.

Pentru că eMAG promite să aibă două milioane de produse la reducere, cu siguranță vei găsi nu doar unul, ci mai multe lucruri care te interesează. Nici jucăriile nu fac excepție, așa că mai jos ai câteva sugestii de la care poți pleca în căutare.

Black Friday 2017: Kit pentru experimente științifice „#1WOW, ce cool e apa!”

Acest kit științific este perfect pentru copiii curioși, care vor să și învețe ceva interesant atunci când se joacă. Cu ajutorul setului și în prezența unui adult, copiii pot face 17 experimente științifice care au ca material comun apa. Trusa are în componență o carte cu explicații pe niveluri de dificultate și acces la video-uri explicative. Experimentele de genul „Șerpișorii colorați” și „Lampa cu lavă” vor fi pe cât de amuzante, pe atât de distractive, și pot fi făcute de mai multe ori. Kitul este recomandat copiilor care au mai mult de 6 ani, iar mai multe informații găsești AICI.

Black Friday la eMAG: Harta interactivă a lumii cu animale

Jocul acesta este educativ pentru întreaga familie, dar mai ales pentru cei mici. Copiii sunt îndrumați la fiecare activitate de o voce prietenoasă, care le explică secțiunile hărți și la adresează întrebări. Aceștia vor fi felicitați când vor da răspunsul corect, iar în caz contrar jocul le dă răspunsul bun. Jocul funcționează cu 3 baterii AAA R03 care sunt incluse în pachet. Este ideal pentru copiii mai mari de 3 ani, iar toate informațiile despre produs sunt AICI.

Jucării de Black Friday la eMAG: Jucărie interactivă Dragonul Torch

Cu acest dragon, cei mici își pot testa imaginația, simțul tactil și cel vizual. Dragonul suflă un abur colorat, precum focul. Dacă îi ții mâncarea în dreptul gurii, aburii își shimbă culoarea. Totuși, el scoate aburi pe nări doar când îi este atins talismanul sau mângâiat nasul. Cu o asemenea jucărie, plictiseala iese din discuție pentru copii. Toate informațiile despre Dragonul Torch sunt AICI.

Black Friday 2017 la eMAG: Proiector cameră cu imagini spațiale

Pentru cei pasionați de stele și nu numai, proiectorul acesta arată 24 fotografii făcute de NASA și telescopul spațial Hubble. Cele trei discuri de diapozitive interschimbabile conțin fotografii cu lățime de până la 1m cu nave spațiale, astronauți, planete și nebuloase. Fiecare fotografie NASA are atașate informații în broșura colorată inclusă. Noaptea, proiectorul se transformă într-o lampă de veghe cu lumina difuză. Mai multe detalii poți găsi AICI.

Jucării la eMAG: Jucărie educativă Bufnița Mov Hibou

Dacă vrei să îi ajuți pe cei mici să învețe engleza mai ușor, această bufniță inteligentă este perfectă. Ea comunică cu interlocutorul în engleză. Răspune la 9 întrebări predefinite, spune povești și glume, cântă și dansează. Poate fi conectată la dispozitivele Android și iOS, pentru a permite copilului să o hrănească și să o distreze. Bufnița își arată sentimentele – fie ele de fericire, entuziasm, tristețe sau furie – prin intermediul ochilor. Cu Hibou, învățarea limbii engleze devine ușoară și distractivă. Toate detaliile despre produs sunt disponibile AICI.

Jucării de Black Friday: Țestoasa desenatoare

Țestoasa aceasta îi va fascina garantat pe copii, fie că sunt sau nu pasionați de desen. Poate desena milioane de modele diferite. Mai mult, poate folosi până la 5 stilouri dintr-o dată. Desenul final poate fi decorat cu ștampila de pe coada țestoasei și formele de pe spatele ei. Toate informațiile despre Țestoasa desenatoare sunt AICI.

Citește și: