Această masă high-tech este atât sistem audio și frigider, cât și încărcător

Această masă high-tech este atât sistem audio și frigider, cât și încărcător

Această masă de cafea high-tech este atât sistem audio și frigider, cât și încărcător pentru telefonul tău.

Tehnologia găsește mereu noi căi prin care să ușureze munca și efortul de zi cu zi al omului, iar masa realizată de Sobro nu face decât să accentueze aceste încercări inginerești. Astfel, compania a găsit o modalitate de a adăuga funcționalitatea unui frigider într-o masă de cafea. Pe lângă această funcție importantă pentru orice fan al serialelor TV, acest design modern încorporează de asemenea mai multe porturi USB și prize care să îți permită conectarea gadget-urilor pe care le deții, conform Digital Trends.

Masa va avea trei sertare, unul dintre acestea este un mini-frigider, iar celelalte două sunt pentru depozitare. Dispozitivul are și un compresor, ceea ce înseamnă că îți va oferi mai multe posibilități decât cea de a răci băuturile și alimentele. Vei putea seta temperatura la care frigiderul să răcească prin intermediul unui ecran tactil. De asemenea, pe baza aceleiași funcții vei avea posibilitatea de a ajusta volumul muzicii pe care o asculți la boxele integrate în masa high-tech. Partea bună e că acestea sunt acoperite de un geam securizat care le va proteja în cazul în care verși băutura pe acestea.

Gadgetul va putea fi conectat prin Bluetooth la smartphone-ul pe care îl deții, iar în acest mod vei putea selecta cu ușurință muzica pe care vrei să o asculți, direct din playlist-ul tău. La baza mesei sunt implementate lumini cu LED, ale căror culori pot fi modificate prin intermediul ecranului care dispune de senzori de atingere.

Un lucru de care trebuie să țineți cont, dacă vă interesează o astfel de achiziție, este că masa, pentru a putea funcționa, trebuie să fie conectată la priză. Deși ea se află la reducere pe site-ul Indiegogo, la un preț de 499 de dolari, ea va atinge, în mod normal, prețul de 1,500 de dolari.

De asemenea, amintim de masa Infini Tea Table realizată de un român și care este creată pe baza aceluiași concept ca gadget-ul celor de la Sobro. Infini Tea Table este ceva mai spectaculoasă, iar chiar dacă nu are parte de un frigider încorporat, utilitatea ei își spune cuvântul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: