1 decembrie vine în București cu filme în realitate virtuală

1 decembrie vine în București cu filme în realitate virtuală

Primul cinematograf de realitate virtuală din România va avea, cu ocazia zilei de 1 decembrie, producții românești. Acesta e disponibil în București.

The VR Cinema a fost pregătit pentru 1 decembrie cu producții românești în realitate virtuală. Astfel, între 30 noiembrie și 3 decembrie, primul cinematograf de realitate virtuală e deschis pentru cei interesați. Filmele pregătite pentru sărbătoarea de 1 decembrie, când e ziua națională a României, vor rula joi și vineri între orele 14 – 22 și sâmbătă și duminică între orele 12 – 22. Accesul în săli se face gratuit, pe baza înscrierii prealabile.

Printre filmele pe care le poți viziona ca să te bucuri de sărbătoarea de 1 decembrie e și Train Talk, un scurtmetraj 360 realizat de Eugen Oprina, în colaborare cu Beijing Normal University și UNATC. Spectatorii care aleg acest cinema vor fi purtați printre cadre chinezești moderne sau naturale, din viața profesională și personală a protagonistei Liu Chen, șefa de personal a trenului de mare viteză care leagă Xining de Xian.  În același pachet cu dedicație pentru 1 decembrie sunt incluse și Marea Curățenie, produs de Alexandru, și producția Single Moments (A tribute to Adele), realizat de Ion Andrei Puican și Matei Caramitru.

Din programul cinemaului de-a sărbători 1 decembrie mai fac parte și filmele realizate de agenția Creative VR, adică Salina Turda, film prezentat și la Festivalul de Film Internațional de la Cannes și Cetatea Făgăraș, o incursiune la 360 de grade în Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat”.

Rezervările pentru filme VR pe care să le vezi de 1 decembrie se pot face online pe site-ul dedicat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: