Primele poze făcute cu OnePlus 3 arată mai bine decât te-ai aștepta

Primele poze făcute cu OnePlus 3 arată mai bine decât te-ai aștepta

OnePlus 3 va fi anunțat oficial săptămâna viitoare, adică pe 14 iunie, dar deja avem destule informații despre el.

OnePlus 3 ar trebui să fie un nou smartphone asiatic de top construit în jurul unui panou Full HD de 5,5 inci. La interior va ascunde o combinație între popularul SoC Qualcomm Snapdragon 820, o cantitate generoasă de 4GB sau 6GB RAM – în funcție de versiunea pentru care veți opta și minimum 32GB de memorie internă. Partea de captură ar trebui să fie ilustrată printr-o cameră principală de 16 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli. Acumulatorul este de 3.000 mAh.

Până când Android N va ajunge la utilizatori în variantă finală, OnePlus 3 se va comercializa cu Android 6.0.1 Marshmallow. OnePlus 3 va fi primul telefon al companiei care nu se va mai vinde prin intermediul unui sistem bazat pe invitații. Astfel, ar trebui să vă fie foarte ușor după conferința de anunțare să-l achiziționați.

Deoarece au avut probleme majore cu producția în masă a noilor gadgeturi, cei de la OnePlus, când au lansat fiecare model de telefon în trecut, nu au oferit mai multe versiuni. Acum însă, aceeași companie s-a transformat într-un jucător important în industrie, iar când vine vorba de noul OnePlus 3, ce va fi lansat în câteva zile, se pare că vom avea multe motive de entuziasm.

 Prea puțini sunt cei care știu cum va arăta noul OnePlus 3 până va fi lansat oficial, dar tot mai multe surse au confirmat designul din imaginea de mai sus ca fiind oficial. Până când va fi însă anunțat oficial pe 15 iunie, în cadrul unei conferințe ce va putea fi urmărită în realitate virtuală, multe lucruri mai sunt relative. Cu alte cuvinte, suntem liberi să speculăm.

O publicație chinezească a afirmat zilele trecute că vor exista patru variante de OnePlus 3 dintre care vor putea alege potențialii clienții. Estetic, toate vor fi identice, dar la capitolul performanță, vor exista unele modele mai sprintene decât altele. Poți citi mai multe despre asta aici.

Cât despre camerele foto, cea principală ar avea 16 megapixeli, iar cea frontală 8 megapixeli. Rezoluția celei principale a fost astăzi confirmată, și partea bună e că avem deja niște mostre foto, chiar de la CEO-ul companiei. Liu Zuohu le-a publicat pe Weibo, Facebook-ul chinezilor.

OnePlus 3 - mostra foto 1 OnePlus 3 - mostra foto

Citește și: