OnePlus 3: patru variante posibile pentru un super telefon

OnePlus 3: patru variante posibile pentru un super telefon

Cei care simțeau că sunt în pană de detalii în ceea ce privește iminentul OnePlus 3, se vor bucura să afle că s-ar putea să fie disponibil în patru configurații diferite.

Deoarece au avut probleme majore cu producția în masă a noilor gadgeturi, cei de la OnePlus, când au lansat fiecare model de telefon în trecut, nu au oferit mai multe versiuni. Acum însă, aceeași companie s-a transformat într-un jucător important în industrie, iar când vine vorba de noul OnePlus 3, ce va fi lansat în câteva zile, se pare că vom avea multe motive de entuziasm.

Prea puțini sunt cei care știu cum va arăta noul OnePlus 3 până va fi lansat oficial, dar tot mai multe surse au confirmat designul din imaginea de mai sus ca fiind oficial. Până când va fi însă anunțat oficial pe 15 iunie, în cadrul unei conferințe ce va putea fi urmărită în realitate virtuală, multe lucruri mai sunt relative. Cu alte cuvinte, suntem liberi să speculăm.

O publicație chinezească a afirmat zilele trecute că vor exista patru variante de OnePlus 3 dintre care vor putea alege potențialii clienții. Estetic, toate vor fi identice, dar la capitolul performanță, vor exista unele modele mai sprintene decât altele.

Aparent, două variante de OnePlus 3 vor fi construite în jurul unei cantități de 4GB RAM, în timp ce alte două, vor face saltul până la 6GB RAM. În funcție de buget, indiferent dacă veți opta pentru 4 sau 6GB RAM, veți putea alege o variantă cu 32GB sau 64GB de memorie internă. În ordine crescătoare a prețurilor, cel mai ieftin va fi 349 de dolari pentru 4GB RAM și 32GB spațiu de stocare, în timp ce cel mai scump va fi 425 de dolari pentru 6GB RAM și 64GB de spațiu.

În rest, fiecare OnePlus 3 are mari șanse să folosească un Snapdragon 820 de la Qualcomm, să aibă două camere de 16, respectiv 8 megapixeli și o baterie generoasă de 3000 mAh. Display-ul Full HD de 5,5 inci și sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow vor fi de asemenea constante.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI