01 iun. 2016 | 07:46

Telefoanele OnePlus pot fi cumpărate și de pe Amazon

ACTUALITATE
Telefoanele OnePlus pot fi cumpărate și de pe Amazon

Dacă erați în pană de opțiuni când vine vorba de achiziția unui smartphone OnePlus la un preț accesibil, Amazon vine să vă ajute.

Amazon este unul dintre cei mai importanți comercianți online de pe întregul mapamond, cu un sistem de distribuție atât de bine pus la punct încât nu prea aveți unde să vă aflați pentru a nu vă fi livrat un produs. Pe de altă parte, cei de la OnePlus au avut probleme majore cu distribuirea noilor lor telefoane, pentru o perioadă de timp fiind nevoiți chiar să apeleze la un sistem bazat pe invitații.

Din fericire, de acum înainte, nu veți mai întâmpina nici un fel de probleme dacă doriți să vă cumpărați un OnePlus 2, OnePlus X și, în viitorul foarte apropiat, un OnePlus 3. Compania asiatică tocmai a început să-și comercializeze în mod oficial produsele pe Amazon și, dacă doriți, puteți opta pentru livrarea lor în România la prețuri mai mult decât rezonabile.

Această mișcare este primul gest oficial din partea OnePlus pentru a confirma că va renunța pentru totdeauna la sistemul de achiziție pe bază de invitație și că va face tot ce este posibil pentru a-și aduce dispozitivele în mâinile unui public cât mai larg. De asemenea, ni se confirmă că abilitatea de producție a OnePlus a atins o capacitate atât de mare încât nu ar trebui să întâmpine probleme în a livra comenzi semnificative.

Cea mai importantă parte a acestui anunț este însă că nu vor mai exista terți care să umfle prețurile la OnePlus pentru simplu fapt că au telefoanele pe stoc. De pe Amazon UK puteți avea la ușă în doar 2-3 zile un OnePlus X și același lucru este valabil și în cazul OnePlus 2. În câteva ore sau câteva zile aceleași anunțuri vor fi active și pe Amazon.com, dar dacă aparatul vă va fi livrat din State veți fi nevoiți să plătiți și TVA, așa că mai bine vă rezumați la UK.

În ceea ce privește prețurile, OnePlus 2 de 64GB deblocat costă 250 de lire sterline, aproximativ 1476 lei.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele