Cele mai noi imagini cu ”ucigașul de flagship-uri” din 2016

Cele mai noi imagini cu ”ucigașul de flagship-uri” din 2016

Viitorul telefon al chinezilor de la OnePlus a fost, de curând, subiectul unui nou leak.

OnePlus 3 este extrem de aproape. Dacă numeroasele leak-uri din ultima perioadă nu v-au convins, atunci trebuie să știți că prețurile pentru toate telefoanele chinezilor au fost reduse cu 50 de dolari. Acesta este un indicator clar al faptului că un nou flagship va fi lansat în viitorul apropiat. Astfel, OnePlus 1 poate fi cumpărat pentru 250 de dolari, OnePlus 2 valorează 300 de dolari, iar OnePlus X vă va costa aproximativ 200 de dolari.

Cât despre următorul telefon, trebuie să știți că acesta tocmai a fost aprobat de către TENAA, autoritatea chineză pentru certificarea telefoanelor și tabletelor înainte ca acestea să ajungă produse comerciale. Ca de obicei, site-ul organizației a dezvăluit și o serie de informații foarte interesante în legătură cu specificațiile dispozitivului.

OnePlus 3

Astfel, se pare că vom avea de-a face cu un telefon cu un procesor quad-core tactat la 2,15GHZ (cel mai probabil, este vorba despre Snapdragon 820), 4GB RAM, o capacitate de stocare de 64GB și o baterie de 3.000 mAh. Toate acestea se vor ascunde în spatele unui ecran cu o diagonală de 5,5 inci, care va suporta o rezoluție Full HD.

De asemenea, telefonul va include un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundar de 8 megapixeli. Designul, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus, este din metal și, așa cum am mai spus, ne amintește de telefoanele celor de la HTC. În ceea ce privește sistemul de operare, OnePlus 3 va beneficia de Android 6.0.1 Marshmallow.

De curând, OnePlus a oferit gratuit nu mai puțin de 30.000 de ochelari pentru realitate virtuală. Era vorba, mai exact, despre dispozitive oarecum similare Samsung Gear VR, iar singurul lucru pe care trebuia să-l faceți pentru a obține o pereche era să intrați pe site-ul companiei, să vă autentificați și să introduceți datele necesare în procesul de livrare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: