Primele imagini cu noua versiune Samsung Galaxy S7

Primele imagini cu noua versiune Samsung Galaxy S7

Samsung pregătește o nouă versiune de Galaxy S7, care se va asemăna cu iPhone 7 Jet Black.

În urmă cu două zile, vă spuneam că Samsung Galaxy S7 ar putea fi disponibil în curând într-o nouă culoare. După cum probabil știți deja, în prezent, una dintre culorile de care beneficiază Samsung Galaxy S7 este numită Onyx Black. Versiunea respectivă, însă, nu ar fi pe placul tuturor, motiv pentru care compania din Coreea de Sud ar fi luat decizia de a lansa o nouă nuanță.

Acum, primele poze cu noul telefon au apărut pe net. După cum scrie Android Central, deși nu apelează la acel proces de fabricare extrem de complex pe care l-a descris Jony Ive, unul dintre marile avantaje ale versiunii lucioase da S7 ar putea fi faptul că nu se va zgâria atât de ușor.

Așa cum am mai spus în trecut, compania din Cupertino a menționat că versiunile Jet Black ale noile iPhone-uri ar putea să se zgârie mai ușor decât celelalte, însă anunțul respectiv se pare că nu i-a speriat pe utilizatori. Astfel, noua variantă de culoare pentru iPhone 7 era cea mai bine vândută în primele zile după lansare.

În ceea ce privește fotografiile de mai sus, una dintre principalele diferențe pe care le puteți observa sunt marginile negre ale dispozitivului. În cazul modelului Onyx Black, acestea erau de culoare gri. Cât despre disponibilitate, nu avem foarte multe informații. Phonearena menționează că am putea vedea telefonul în magazine în luna decembrie a anului curent.

Recent, Samsung s-a văzut nevoită să-i asigure pe utilizatori în legătură cu faptul că modelele Galaxy S7 nu explodează. Datorită nomenclatorului utilizate de Samsung, foarte mulți posesorii de Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au făcut confuzie și au încercat să-și returneze telefoanele la magazinele producătorului sud coreean. Samsung a lansat de curând și o versiune Blue Coral de S7.

Bogdan Cristea
Articol scris de
Bogdan Cristea
Etichete:
Comentarii
Bogdan Cristea
17:57 / 23.11.2016