”Previziunile” unui bărbat pentru 2016, cea mai mare farsă a anului

”Previziunile” unui bărbat pentru 2016, cea mai mare farsă a anului

Un bărbat a reușit să convingă pe toată lumea că poate prezice viitorul.

Facebook este o unealtă excepțională în mâinile persoanei potrivite. Iar în ziua de azi, unii oameni sunt dispuși să creadă aproape orice citesc pe rețeaua socială, fără a lua în calcul imediat posibilitatea că sunt înșelați.

Un utilizator al rețelei sociale a hotărât de curând să demonstreze acest lucru într-un mod extrem de interesant.

[readmore]

Astfel, Pablo Reyes a distribuit o postare pe Facebook, în ziua de 12 iunie, în care a menționat câteva dintre cele mai importante evenimente din acest an și unele care sunt aproape de a se produce. Aceasta suna în felul următor.

”Puteți să spuneți că sunt nebun, dar în 2016 Hillary Clinton va deveni prima femeie președinte din istoria Statelor Unite ale Americii, lumea va înnebuni din cauza unei gorile moarte, Prince va muri, Muhammad Ali va muri, Kimbo Slice va muri, Donald Trump va muri. Statele Unite vor avea parte de cel mai grav atentat cu arme de foc. Nu încerc să sperii pe nimeni, dar vă veți aduce aminte de numele meu”.

Call me crazy but in 2016 Hillary Clinton will be the first female president, the world will go crazy over the death of…

Posted by Pablo Reyes on Saturday, December 26, 2015

În mod normal, o asemenea postare nu ar avea niciun sens, din moment ce data ar apărea sub numele autorului. Însă de această dată, Reyes a ales să schimbe data postării. Astfel, în loc de 13 iunie, era afișată data decembrie 27, ceea ce a dus imediat la un val de comentarii, share-uri și like-uri. Acestea au transformat postarea lui Reyes într-una dintre cele mai virale din ultimele zile și, uitându-ne peste comentarii, putem vedem cum majoritatea persoanelor nu și-au dat seama că au de-a face cu o glumă.

Pentru a vizualiza data inițială a conținutului, nu trebuie decât să dați click pe săgeata situată în partea din dreapta sus, iar după aceea să selectați ”More options” și ”View edit history”. ”Nu vreau să spun că oamenii sunt proști, dar cred că ei trebuie să decidă în legătură cu ceea ce ascultă și ceea ce spun”, a declarat Reyes.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: