O nouă imagine cu HTC One M10 confirmă asemănarea cu One A9

O nouă imagine cu HTC One M10 confirmă asemănarea cu One A9

O nouă imagine cu HTC One M10 a părut pe net, confirmând asemănarea One A9.

În urmă cu ceva vreme, vă spuneam că persoanele aflate în fruntea HTC au respins deja câteva propuneri de design. Motivul ar fi unul foarte simplu: HTC One M10 va avea un design diferite față de celelalte terminale din seria M. Astfel, oficiali din cadrul companiei au dat de înțeles că noul terminal va împrumuta anumite elemente din designul lui HTC One A9.

HTC One M10 1

Acum, asemănările acestea pot fi observate foarte clar, grație unui nou leak apărut pe parcursul ultimelor zile. După cum probabil vă amintiți, One A9 a fost criticat de cei care au considerat că HTC a copiat designul implementat de Apple. Dacă este să le dăm crezare celor de la Android Authority, aceleași persoane ar putea critica și viitorul flagship. Similaritățile cu iPhone par a fi și mai multe de această dată.

Taiwanezii par a fi renunțat la logo-ul de pe față și la bara neagră pe care era situat acesta. În schimb, avem parte de un buton Home despre care se spune că ar include și un senzor pentru recunoașterea amprentelor. Nici al doilea difuzor nu par a fi prezent, ceea e înseamnă că HTC ar putea renunța la BoomSound de această dată.

În ceea ce privește specificațiile, vom avea de-a face cu un procesor Snapdragon 820, așa cum era de așteptat. Surprinzător, însă, este faptul că taiwanezii ar urma să apeleze și la un procesor MediaTek, cel mai probabil, Helio X20. În trecut, HTC a mai lansat în Asia dispozitive dotate cu procesoare MediaTek, precum HTC One M9+ sau HTC One M9e.

De asemenea, conform zvonurilor, One M10 ar putea reprezenta o premieră și în ceea ce privește designul, fiind primul telefon HTC rezistent la apă și praf. Lista de specificații în cazul viitorului telefon ar mai putea include o cameră principală se 23 de megapixeli, un senzor pentru recunoașterea amprentelor și o baterie de 3,000 mAh.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: