08 dec. 2015 | 13:50

HTC One A9 îi ajută pe taiwanezi să-și revină din punct de vedere financiar

ACTUALITATE
HTC One A9 îi ajută pe taiwanezi să-și revină din punct de vedere financiar

După  o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, se pare că HTC a reușit să stabilizeze situația.

De mult timp nu mai este un secret faptul că taiwanezii de la HTC se află într-o situație financiară dificilă. În comparație cu 2014, anul acesta a fost unul dezastruos pentru companie, care a înregistrat unele pierderi considerabile. Site-ul Phonearena menționează că, raportat la situația din 2014, încasările totale ale celor de la HTC ar fi fost cu 33,32% mai mici. De asemenea, în luna noiembrie, veniturile ar fi fost cu peste 39% mai mici.

Cu toate acestea, există și unele vești foarte bune. Una dintre ele este cea conform căreia venitul de peste 314 milioane de dolari din noiembrie ar fi fost cel mai mare din ultimele 6 luni. Unul dintre motivele pentru care HTC s-a descurcat mai bine a fost, probabil, modelul One A9, lansat de curând. Nu trebuie să uităm nici de reducerile impresionante pe care companie le-a oferit clienților care au achiziționat telefoane mobile de pe site-ul său în urmă cu puțin timp. Din păcate, oferta nu a fost disponibilă decât în Statele Unite.

HTC One A9 este dotat cu un procesor Snapdragon 617, cu opt nuclee, 2GB sau 3GB memorie RAM. Spațiul de stocare, de asemenea, poate fi de 16GB sau 32GB. Cu toate că procesorul este unul nou și foarte performant pe hârtie, nu se compară cu Snapdragon 810 la viteză și nici cu Exynos-ul inclus de Samsung pe flagship-urile sale. Puteți afla mai multe despre HTC One A9 din review-ul nostru.