HTC One M10 nu va fi lansat la MWC 2016

HTC One M10 nu va fi lansat la MWC 2016

În ciuda așteptărilor unor, HTC One M10 se pare că nu va fi prezentat oficial la MWC 2016.

La Barcelona, peste câteva săptămâni, va avea loc ediția de anul acesta a Mobile World Congress, iar unii se așteptau să vadă acolo și cel mai nou flagship al taiwanezilor de la HTC. Din păcate, după cum scrie și site-ul Phonearena, lansarea viitorului terminal ar fi avut parte de o amânare. Astfel s-ar explica lipsa totală de informații în legătură cu acesta. De cealaltă parte, Samsung Galaxy S7 și LG G5 au apărut în mod constant în ultimele săptămâni în diverse știri.

Din câte se pare, persoanele aflate în fruntea companiei au respins deja câteva propuneri de design. Motivul ar fi unul foarte simplu: HTC One M10 va avea un design diferite față de celelalte terminale din seria M. În urmă cu ceva timp, oficiali din cadrul companiei au dat de înțeles că noul terminal va împrumuta anumite elemente din designul lui HTC One A9.

Noul telefon urma să-și facă apariția la MWC, însă din cauza problemelor cu designul, lansarea oficială ar fi fost amânată până în luna martie. Prin urmare, telefonul va fi introdus pe piață în cadrul unui eveniment separat. Din punct de vedere al specificațiilor, ar trebui să ne așteptăm la un procesor Qualcomm Snapdragon 820, o cameră principală se 23 de megapixeli, un senzor pentru recunoașterea amprentelor și o baterie de 3,000 mAh

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: