HTC One M10 ar putea fi lansat în două versiuni, cu două procesoare diferite

HTC One M10 ar putea fi lansat în două versiuni, cu două procesoare diferite
Bogdan Cristea
Bogdan Cristea
12:57 22.01.2016

Conform ultimelor informații, HTC One M10 ar putea fi disponibil în două versiuni, cu procesoare diferite.

Vă spuneam ieri că HTC One M10 nu va fi lansat în cadrul Mobile World Congress, eveniment care va avea loc în perioada următoare în Barcelona. În schimb, taiwanezii ar urma să organizeze un eveniment separat în luna martie. Acum, Phonearena vine cu o nouă informație interesantă în legătură cu viitorul flagship. Conform unui leaker activ pe Twitter, HTC One M10 ar urma să fie lansat în două versiuni. Astfel, acesta ar fi primul telefon produs de HTC care se va folosi de două procesoare diferite.

Pe de o parte, vom avea de-a face cu un procesor Snapdragon 820, așa cum era de așteptat. Surprinzător, însă, este faptul că taiwanezii ar urma să apeleze și la un procesor MediaTek, cel mai probabil, Helio X20. În trecut, HTC a mai lansat în Asia dispozitive dotate cu procesoare MediaTek, precum HTC One M9+ sau HTC One M9e.

De asemenea, conform zvonurilor, One M10 ar putea reprezenta o premieră și în ceea ce privește designul, fiind primul telefon HTC rezistent la apă și praf. Lista de specificații în cazul viitorului telefon ar mai putea include o cameră principală se 23 de megapixeli, un senzor pentru recunoașterea amprentelor și o baterie de 3,000 mAh.

HTC One M10 ar urma să beneficieze de un design diferite față de celelalte terminale din seria M, existând șansa ca acesta să împrumute unele elemente de la HTC One A9.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: