HTC One M10 va avea două camere foto Ultrapixel

HTC One M10 va avea două camere foto Ultrapixel

Cele mai noi zvonuri indică faptul că HTC One M10 ar putea beneficia de două camere foto Ultrapixel.

HTC One M10 este unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului. Conform informațiilor apărute în ultimul timp, acesta ar putea să apară în magazine abia în luna mai a acestui an, iar camera principală se pare că nu va fi una de 23 de megapixeli așa cum se zvonea inițial. În schimb, taiwanezii ar urma să se folosească de un senzor principal Sony IMX377 Ultrapixel de 12 megapixeli, care va utiliza tehnologia ”Laser Auto Focus”.

Și camera de pe față va fi una Ultrapixel, aceasta avâmd, însă, doar 5 megapixeli. După cum scrie site-ul Geeky Gadgets, lista specificațiilor ar mai putea include un ecran de 5,1 sau 5,2 inci, care va suporta o rezoluție QHD, și un procesor Snapdragon 820, cel mai nou model al americanilor de la Qualcomm. Terminalul va mai avea 4GB RAM și o cantitatea de memorie internă egală cu 32GB, expandabilă printr-un microSD.

Nu va lipsi din ecuație un cititor de amprente, iar sistemul de operare preinstalat va fi Android 6.0.1. Pentru prima oară însă, se pare că vor lipsi difuzoarele BoomSound. Până acum, însă, aceste informații nu au fost confirmate de vreun oficial din cadrul companiei. De asemenea, telefonul nu va debuta la Mobile World Congress în acest an. Lansarea viitorului terminal ar fi avut parte de o amânare deoarece persoanele aflate în fruntea companiei au respins deja câteva propuneri de design. Motivul ar fi unul foarte simplu: HTC One M10 trebuie să aibă un design diferite față de celelalte terminale din seria M.

Citește și: